Görüş Bildir

Karabük'te trafik kazası

Karabük OSB'de son dakika işçi servisi kazası. Fabrikaya işçi taşıyan iki servis aracının çarpışması sonrasında korku dolu anlar yaşandı.

Karabük'te trafik kazası

Karabük’de son dakika trafik kazası. Fabrika işçilerini taşıyan 2 işçi servisi çarpıştı. Karabük OSB’de bulunan bir fabrikaya işçi taşıyan iki servis minibüsü kazasında ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı. Karabük’de ana yol kavşağında iki servis aracının çarpışması sonrasında her iki serviste bulunan 14 işçi yaralandı.

KARABÜK’TE İŞÇİ SERVİSİ KAZASI

Edinilen bilgiye göre olay, Karabük OSB içinde meydana geldi.  Veysel Ö. idaresindeki servisi ile fabrikadan aldığı işçileri evlerine bırakmak istedi. Bu sırada aynı fabrikaya işçi taşıyan Rahmi I. idaresindeki servis OSB'ye giriş yaptı.

KARABÜK SON DAKİKA KAZADA YARALANANLAR

İki servis aracı, OSB içerisindeki kavşakta çarpıştı. Kazada her iki serviste bulunan toplam 14 işçi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan 7'si özel bir hastaneye, 7'si ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir