Görüş Bildir

Kastamonu'da da askeri zehirlenme vakası

Kastamonu'da da son dakika asker zehirlenmesi vakasının yaşandığı ve zehirlenen askerlerin hastaneye kaldırııldıkları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Manisa'da yaşanan askeri zehirlenmenin yankısı devam ederken, Kastamonu 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında aynı sesler yükseldi.

Kastamonu'da da askeri zehirlenme vakası

Kastamonu'da da son dakika asker zehirlenmesi vakasının yaşandığı ve zehirlenen askerlerin hastaneye kaldırııldıkları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Manisa'da yaşanan askeri zehirlenmenin yankısı devam ederken, Kastamonu 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında iftar yemeğinden sonra da aynı şeylerin yaşandığı öğrenildi.

 Kastamonu’da 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında iftarın ardından bir süre sonrası bir tabura bağlı askerlerde mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Bunun üzerine 38 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle revire kaldırıldı. Burada durumu ciddi olduğu ileri sürülen 6 asker, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine, 2 askerde Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. 30 askere de halen revirde müdahale edildi. Müşahede altına alınan askerler arasında hayati tehlikesi bulunan askerin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir