Kayahan’ı kaybettik

İyi adamları birer birer uğurluyoruz. Bir süredir hastanede tedavi gören ünlü sanatçımız Kayahan yaşama gözlerini yumdu. Emrin olur, Gönül Sayfam, Olsaydım, Bir Aşk hikayesi gibi şarkıları dilimize dolaşan ve yaşam tarzıyla tüm insanlara örnek olan Türk Pop Müziğinin usta ismi, söz yazarı ve besteci Kayahan’ı kaybettik. Türkiye yasta.

Kayahan’ı kaybettik

EMRE ATEŞ

Aşkı ondan öğrendik diyenler bile var, onun o güzel muhteşem şarkılarıyla güldük, ağladık, üzüldük, sevindik. Özellikle “Bizimkisi bir aşk hikâyesi, Siyah Beyaz Film gibi biraz” demesiyle sesine şarkılarına hayran olduğumuz Kayahan 3 Haziran 1991 tarihinde “Yemin Ettim” albümüyle patlama yapmış ve satış rekorları kırmıştı. 1996’da “Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın” sloganıyla piyasaya sunduğu albümüyle de gönüllerdeki yerini almıştı büyük usta.

Aşk adamı, bizi sesinden mahrum ederek öte dünyaya göç etti. Nurlar içinde yatsın, sevmeyeni yoktu Kayahan’ın. Hastalanmıştı ve geçtiğimiz günlerde de eşi dua istemişti sevenlerinden hastanede tedavi gören Kayahan için.

İşte 66 yaşındaki Türk Pop Müziğinin güzide insanı, söz yazarı ve bestecimiz Kayahan bugün yaşama gözlerini yumdu.

SOSYAL MEDYA ÇÖKTÜ                         

Sosyal medya da Kayahan için üzüntülerini belirtti. #Kayahan ve #Kayahankalbimizde hashtagları ile twitterda tt oldu konu kısa sürede. Kayahan’ı sevenler ünlü veya normal vatandaş herkes Twitter hesabından üzüntülerini dile getirdi. Kayahan’ın dostları anında hastaneye gitti. İlk haber ise Suat Suna’dan Twitter aracılığıyla geldi. Kayahan koyu Galatasaray taraftarıydı.

Kaynak: Diyarbakır Söz