Görüş Bildir

Kayseri'de trenin çarptığı otomobilde 3 kardeş vardı...

Kayseri'de dehşet tren kazası. 3 kardeşin bulunduğu otomobile yük treninin çarpması sonrasında adeta can pazarı yaşandı

Kayseri'de trenin çarptığı otomobilde 3 kardeş vardı...

Kayseri'de 3 kardeşin bindiği otomobil, hemzemin geçitten geçtiği sırada yük treninin altına girdi. Yaşanan dehşet kaza sonrası ilk bilgiler oluşmaya başladı. En büyüğünün 17 yaşında olduğu belirlenen 3 kardeş, belki de heyecan ile binmişlerdi otomobile. Sefer halde ilerleyen yük treni ile çarpışmaları sonrasında dehşet anları yaşandı. Kardeşlerden birini kolları koptu...

ARACA YÜK TRENİ ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Ö.Y.'nin kullandığı 38 H 2436 plakalı Otomobile, Kocasinan ilçesine bağlı Cırgalan Mahallesi'ndeki hemzemin geçitten geçerken Sivas'tan Ankara’ya giden yük treni çarptı. Yaklaşık 35 metre sürüklenen otomobil paramparça oldu.

3 KARDEŞ AĞIR YARALI

Yük treni ise kaza yerinden yaklaşık 500 metre ileride durabildi. Otomobili kullandığı öğrenilen Ö.Y.'nin kolu koparken, kardeşleri M.Y. (13) ve İ.Y. (7) de ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ve 112 ekipleri ile polis ekiplerinin yaptığı müdahale sonrasında yaralı M.Y. ile kardeşi İ.Y. eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kolu kopan Ö.Y. ise ErciyesÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililer, makinistin gözaltına alındığını, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir