Kırgın Çiçekler 41. Bölümde ne oldu?

ATV’de her hafta pazartesi günleri ekrana gelen ve Survivor’la kıran kırana bir reyting savaşına giren Kırgın Çiçekler’in 41. Bölümü 11 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı. Her hafta birbirinden dramatik sahneler ve aksiyonla dolu olan dizi bu hafta da konseptinde değişiklik yapmadı. Kırgın Çiçekler 41. Bölümle ilgili detaylar haberimizde…

Kırgın Çiçekler 41. Bölümde ne oldu?

ATV’nin pazartesi günlerinin reyting gladyatörü dizisi Kırgın Çiçekler 41. Bölümüyle ekranlara konuk oldu. Başarılı oyuncu Hülya Gülşen’in de dahil olduğu Kırgın Çiçekler 41. bölüm deyim yerindeyse tek nefeste izlendi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 41. BÖLÜM ÖZETİ

Nazan şikayetçi olmayınca serbest kalan Cemre, kızlarla kavga ederek yurdu terk etmek ister. Seher'in şartlı tahliyesi Meral'i sevince boğar. Toprak, bütün öğrencilerinin önünde Feride'ye evlenme teklif eder. Kemal'e boşanma davası açan Mesude, Kemal'in bütün ısrarına rağmen kararlıdır. Selin ile kavga eden Banu merdivenlerden düşer. Kader, Selin'i suçlayınca Güney'i karşısında bulur. Cemre'nin mirasını öğrenen Zeyno ise Nazan'ı köşeye sıkıştırır...

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Eylül, Nazan'la yüzleşen Mesude'nin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır. Ekrem'in karısı tarafından edilmesi Banu'yu ümitlendirir. Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kader'i karşı karşıya getirir. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir.

Son haftaların reyting sonuçlarına bakıldığında da görüleceği gibi Kırgın Çiçekler Survivor’da reytinglerde başa baş gidiyor. Bazen Kırgın Çiçekler öne çıkıyor bazen Survivor. Bakalım Kırgın Çiçekler 41. Bölüm reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek?

Kırgın Çiçekler 41. Bölümü tek nefeste izleyen dizinin sıkı takipçileri Kırgın Çiçekler 42. Bölümü de şimdiden iple çekmeye başladı.

ANNE – KIZ AYNI DİZİDE ROL ALACAK

Dizide Kader karakterini canlandıran genç oyuncu Çağla Irmak'ın gerçek hayatta annesi olan Hülya Gülşen, canlandıracağı Nezihe karakteri ile diziye yeni bir soluk getirecek. Anne-Kız ilk defa Pazartesi günü yayınlanacak bölümde ekran karşısına geçecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, ilgiyle izlenen dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz