Kısmetse Olur'un akıbeti belli oldu yayından kaldırıldı

Kısmetse Olur'un akıbeti belli oldu. Kanal D yayın akışında karşımıza bir türlü çıkmak bilmeyen Kısmetse Olur artık sadece Kanal D resmi sayfasından izlenebilecek.

Kısmetse Olur'un akıbeti belli oldu yayından kaldırıldı

Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak sorusu geçen haftadan bu yana binlerce kişi tarafından aranırken, geçtiğimiz hafta ki şaibe nihayetinde ortadan kalktı. Gözler Kısmetse Olur yapımcılarına çevrilmişken Kanal D yayın akışı önümüzdeki hafta için de şekillendi. Ancak sevilen evlilik programı önümüzdek hafta da yayında olmayacak. Yayından kaldırılan Kısmetse Olur artık Kanal D'nin resmi internet sayfasından canlı olarak izlenebilinecek. Hafta içi her gün sabah kuşağında kanald.com adresinden yayınlanacak olan Kısmetse Olur'un eski bölümlerini de izlemek yenilenen sistem sayesinde mümkün olacak. Eleme günlerinin aynı şekilde hafta sonu olarak devam edeceği yeni bölümler de Aycan ve Onur'un nişanı kutlamaları da devam edecek.

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri yarından itibaren kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşuyor. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan  “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek.

İzleyiciler kanald.com.tr’de  “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz