Görüş Bildir

Kulp'ta son dakika tuzak! Koruculara yönelik saldırı

Diyarbakır kırsalında son dakika saldırı. PKK'lı teröristlerin koruculara düzenldiği saldırı sonrasında operasyoları devam ettiği açıklandı. Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde görev değişimi için harekete geçen koruculara uzun namlulu saldırı düzenlendi. Kulp'ta son dakika saldırı da 1 korucu yaralandı.

Kulp'ta son dakika tuzak! Koruculara yönelik saldırı

Diyarbakır kırsalında son dakika saldırı. PKK'lı teröristlerin koruculara düzenldiği saldırı sonrasında operasyoları devam ettiği açıklandı. Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde görev değişimi için harekete geçen koruculara uzun namlulu saldırı düzenlendi. Kulp'ta son dakika saldırı da 1 korucu yaralandı.

Olay, Kulp ilçesi İslam köyü kırsalında akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist tarafından görevden dönen koruculara uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, ilk ateşte bir korucu yaralanırken, korucuların da karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Çatışma, teröristlerin arazi şartlarından faydalanarak, kaçmasıyla sona erdi. Yaralı korucu hastaneye kaldırılırken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir