Görüş Bildir

Merve Boluğur Posta'ya iyi bir posta çekti! Aldatmacaya Murat Dalkılıç'ta cevap verdi

Ünlüler aleminde evlenen çiftlere zaman zaman ayrıldılar ya da aldattılar benzetmesinin yapılması karşımıza çıkmakta iken Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti için de zaman zaman bu tarz iddialar ortaya çıkıyor. Murat Dalkılıç Merve Boluğur çiftini ayıramayanlarIN İDDİALARI

Merve Boluğur Posta'ya iyi bir posta çekti! Aldatmacaya Murat Dalkılıç'ta cevap verdi

Ünlüler aleminde evlenen çiftlere zaman zaman ayrıldılar ya da aldattılar benzetmesinin yapılması karşımıza çıkmakta iken Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti için de zaman zaman bu tarz iddialar ortaya çıkıyor. Murat Dalkılıç Merve Boluğur çiftini ayıramayanlar şimdi de ortaya aldatıyor iddialarını atmış ki, magazin gündemi şu sıralar çalkalanıyor. 11 Temmuz gecesinden itibaren ortaya atılan iddialarda Yunanistan Adasında Merve Boluğur ile Serdar Bilgili'nin bir yatta başaşa görüntülendiği söylendi. Eş Murat Dalkılıç ise sessizzliğini aradan geçen 5 gün akabinde bozdu. Posta Gazetesinde ortaya atılan iddialara çift sessiz kalamadı ve şu sıralar herkes Merve Boluğur'un Posta Gazetesindeki haberini merak ediyor.

Haber üzerine Instagram hesabından bir açıklama yapan Dalkılıç, yalanladığı haberi “şerefsizlik” olarak niteledi. Ünlü şarkıcı, “Kamuoyu ve Posta gazetesine…” şeklinde not düştüğü açıklamada, yargıya başvuracaklarını duyurdu.

Merve Boluğur da, Instagram hesabından eşinin açıklamasını paylaşarak, şunları yazdı:

“Posta gazetesine!!! Bir birey ve evli bir kadın olarak, taşıdığı soyisminin değerini bilerek yaşayan biriyim. Külliyen yalan bu haber ise senelerdir oluşturmaya çalıştığım saygın ve dürüst mesleki kimliğime yapılan çok büyük bir haksızlık… Yalan haberle ilgili hukuksal işlem başlatılacaktır!”

İŞTE POSTA GAZETESİNDEKİ O YAZI

PAZAR POSTASI

Oyuncu Merve Boluğur ile eşi popçu Murat Dalkılıç’ın yuvalarının üzerinde kara bulutlar gezdiği konuşuluyor. Dedikodulara bakılırsa; Murat Dalkılıç evi terk edip otele yerleşmiş. Merve Boluğur da tatile çıkmış. Nitekim 11 Temmuz gecesi Yunanistan’ın Simi adasında işadamı Serdar Bilgili ile lüks yatı Extreme’de görüldü. Çapkınlıklarıyla ünlü Bilgili’nin adı son olarak oyuncu Deniz Çakır ve moda tasarımcısı Aslı Parlak ile anıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir