Merve Sevi uzatmalı sevgilisi Çalkan Algün ile erdi muradına

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi uzatmalı işanlısı ile dünya evine girdi. Aşkını gözlerden uzakta yaşayan oyuncu Merve Sevi'nin evlendiği haberi adeta gündeme oturdu. spor eğitmeni Çalkan Algün ile uzunca bir süredir birlikte olan Merve Sevi'nin gelinlikli hali de sosyal medya da çok konuşuldu

Merve Sevi uzatmalı sevgilisi Çalkan Algün ile erdi muradına

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi uzatmalı işanlısı ile dünya evine girdi. Aşkını gözlerden uzakta yaşayan oyuncu Merve Sevi'nin evlendiği haberi adeta gündeme oturdu.  spor eğitmeni Çalkan Algün ile uzunca bir süredir birlikte olan Merve Sevi'nin gelinlikli hali de sosyal medya da çok konuşuldu

Sevi, sosyal medya hesabından gelinliğiyle ilgili bir paylaşım yapmazken yalnızca nişanlısının elinden tutarken çektiği bir hikaye paylaştı.

NİKAH DAVETİYELERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şu günlerde tatil yapan çift, nikah davetiyelerini de dostlarına dağıtmaya başladı. Çiçek yerine Tema Vakfı'na bağış yapılmasını isteyen Sevi ve Algün'ün nikahı Cemile Sultan Korusu Kır Tepe'de 19.45'te kıyılacak.Çiftin nikah davetiyelerinde gagalarıyla kalp yapan yeşil renkli iki muhabbet kuşu da dikkat çekti.

MAYIS'TA NİŞANLANMIŞLARDI

Geçtiğimiz 14 Şubat'ta sürpriz bir paylaşımla spor eğitmeni Çalkan Algün'le birlikte olduğunu duyuran Merve Sevi evlilik yolunda ilk adımı attı.

Spor eğitmeni Çalkan Algün'le birlikteliklerini aşkının boynuna sarıldığı kareyi "Millet yeni doğanını saklar, ben de onu… Şaka şaka kimseden kaçtığım yok. 1 Ocak'ta 'evet' dedim" notuyla paylaşarak ilan eden Merve Sevi dün nişanlandı. İlişkisini sosyal medyadan duyuran Sevi nişanlandığını da yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Geceye ait fotoğrafı sosyal medya hesabındna takipçileri ile paylaşan 29 yaşındaki Sevi, altına "Love" notunu düştü. Algün ise "Hayatımda yaşadığım en heyecanlı en güzel ve en anlamlı akşamdı" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz