Görüş Bildir

Meryem Dizisi ne zaman başlayacak! Kanal D yeni dizisi detayları

Meryem dizisi ne zaman başlayacak? sorusu Meryem dizisi tanıtım fragmanı yayınlandıktan sonra çok merak edilmeye başladı. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde oynadığı Meryem dizisi başlayacağı tarih belli oldu mu?

Meryem Dizisi ne zaman başlayacak! Kanal D yeni dizisi detayları

Meryem dizisi ne zaman başlayacak? sorusu Meryem dizisi tanıtım fragmanı yayınlandıktan sonra çok merak edilmeye başladı. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde oynadığı Meryem dizisi başlayacağı tarih belli oldu mu?

 Aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş ve suçlu gördüğü Meryem'in öyküsünü anlatacak olan dizi için geri sayım başladı.

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Meryem ilk tanıtım fragmanıyla merak uyandırdı. Bir gece yarısı yaşanan araba kazası, herkesin hayatını etkileyecek. İntikam duygusu, hiç olmadığı kadar ağır basacak. Aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş, suçlu gördüğü Meryem'e hayatı zindan etmek için harekete geçecek. Furkan Andıç, sevdiği kadının intikamını almaya çalışan Savaş’a, yakışıklı oyuncuya başrolde eşlik edecek olan Ayça Ayşin ise diziye adını veren Meryem karakterine hayat verecek. Meryem dizisi güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Meryem yakında Kanal D'de!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir