Görüş Bildir

Misafirhaneye yerleştirildi!

Büyükşehir Belediyesi, hurdacılık yaparak ailesini geçindiren Ayhan Saraç ve ailesinin temel ihtiyaçlarını karşılayarak, Büyükşehir Belediyesi misafirhanesine yerleştirdi.

Misafirhaneye yerleştirildi!

Diyarbakır'da hurdacılık yaparak eşinin tedavi masraflarını karşılayan ve evinin geçimini sağlamaya çalışan Ayhan Saraç (46) ile ailesi oturduğu evin kirasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Saraç ailesinin yaşam zorluğu bazı basın yayın kuruluşlarında yer alması üzerine, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı harekete geçerek aile ile görüşüp Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesine yerleştirdi.

YARDIM ELİ UZATILDI

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Giysi Bankası'ndan ailenin mont, pantolon, gömlek gibi giyim ihtiyaçları giderilirken aile bireyleri, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki misafirhanesine yerleştirildi. Ayhan Saraç ve ailesi Büyükşehir Belediyesi misafirhanesinin tüm imkan ve diğer hizmetlerden yararlanacak. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ayrıca Sosyal Yardımlaşma Vakfı üzerinden da aileye nakdi yardım sağladı.

Saraç ailesi, barınma ve temel ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda verdiği destekten dolayı Vali Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi