Görüş Bildir

Müge Anlı 30 Mayıs! Fatma Demir'in gelinleri kendilerini aklamak adına birbirini yedi

Müge Anlı 30 Mayıs'ta yaşananlar herkesi adeta şok etti. Aylardır süregelen Fatma Demir cinayetinin faili meçhullerinin aranması devam ederken 30 Mayıs programında Fatma Demir'in gelinleri adeta birbirine girdi.

Müge Anlı 30 Mayıs! Fatma Demir'in gelinleri kendilerini aklamak adına birbirini yedi

Müge Anlı 30 Mayıs'ta yaşananlar herkesi adeta şok etti. ATV ekralarında yılardır sabah kuşağı programları arasında yer alan ve türlü türlü cinayetleri aydınlığa kavuşturan ve kayıpları bulan Müge Anlı'nın programında gün geçmiyor ki talihsiz olaylar yaşansın. Aylardır süregelen Fatma Demir cinayetinin faili meçhullarinin aranması devam ederken 30 Mayıs programında Fatma Demir'in gelinleri adeta birbirine girdi.

İşlenen Fatma Demir cinayetinin en büyük iki şüphelisi ise Fatma Demir’in gelinleri Güladiye ve Necla. Ortaya atılan iddialarda Fatma Demir cinayetinde dahil oldukları ya da azmettirdikleri iddia ediliyor. Durum da böyle olunca kendilerini aklamak adına iki elti sürekli birbirini yiyiyor.

İşte bu şekilde devam eden programda geçtiğimiz gün iki elti yine birbirine girdi. Bu sefer tartışmanın dozu artarak ikilinin birbirlerine tokat atması gündeme bomba gibi oturdu. Güladiye kendisinin üzerine yürüyen eltisi Necla’ya tokat attığı kavgayı, programın daimi konuğu Avukat Rahmi Özkan araya girerek yatıştırdı. Müge Anlı, canlı yayın sonrası çıkan kavganın görüntülerini, ertesi gün ki bölümde yayınladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir