Müge Anlı Beratcan 31 Mart neler oldu? Beratcan katil azmettiricisi anne Türkan Karakütük tutuklandı mı?

Kartal'da okul çıkışı ortadan kaybolan Beratcan Karakütük, pusuda bekleyen Ersin K. tarafından öldürülüp, cesedi Tuzla'da bir sulak'ta bulunmuştu. Yakalanan Beratcan'ın katili annesini de deşifre etmiş, gözaltına alınan kadın, serbest bırakılmıştı. Son dakika öldürülen Beratcan gelişmesi, Beratcan'ın annesi tutuklandı!

Müge Anlı Beratcan 31 Mart neler oldu?  Beratcan katil azmettiricisi anne Türkan Karakütük tutuklandı mı?

Kartal'da okul çıkışı ortadan kaybolan Beratcan Karakütük, pusuda bekleyen Ersin K. tarafından öldürülüp, cesedi Tuzla'da bir sulak'ta bulunmuştu. Yakalanan Beratcan'ın katili annesini de deşifre etmiş, gözaltına alınan kadın, serbest bırakılmıştı. Son dakika Beratcan gelişmesi, Beratcan'ın annesi tutuklandı!

Müge Anlı'ya çıkıp, gözyaşları içinde oğlu Beratcan'ı arayan acılı anne, gerçeği saklamış, Ersin K. ile olan ilişkisini açıklamamıştı. Ersin K.'nın iddialarına inanmayan Beratcan'ın babası Ergün KArakütük eşimin arkasındayım dedikten yalnızca birkaç saat sonra, gerçeği öğrenmiş olacak ki, eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı.

Beratcan'ın annesine yönelik vatanddaşın hiddeti, evlerinin taşlanması le kalmamış, Ersin K.'nın haberim yok diyen annesinin evi de taşlanmıştı.

Müge Anlı'nın bugünkü programında ise, savcının şikayeti son buldurmadığı, gecenin ilerleyen saatlerinde Anne Tğrkan Karakütük, apar topar kaldığı sığınma evinden alınarak mahkemeye sevkedildi.

Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük, Müge Anlı'da polisi yanlış yönlendirmek, zigzaglar çizerek gerçeği saklamak suçundan ve savcıyı yanıltıp, Ersin K.'yı açıklamamak suçundan cezaevine gireceğe benziyor.

Peki ya Türkan Karakütük, yasak aşkı Ersin K.'ya 'oğlumu vur' emrini verdi mi?

Ersin K.'nın annesinin evine giden Müge Anlı ekibi, annesi ile ne konuştu ?

Ersin K.'nın annesi, oğundan böyle bir hareket beklemdiklerini, Beratcan'ın öldürülmesinden haberleri olmadığını ve Türkan Karakütük'le olan ilişkisini bildiklerini açıklarken, oğlum suçlu ama o kadın da cezasını çekmelidir 'dedi.

SON dakiak habere göre; mahkemeden savcının son dakika isteğine göre tutuklama kararı çıkartıldı, geceyi asayişte geçiren Türkan Karakütük, adliyeyesevkedildi, tutuklanması bekleniyor.

Türkan KArakütük'ün babasından son dakika aıklama satır başları;

'aralarında zaten bağ yoktu, 6 yıldır aynı evde yabancı gibiydiler, Ergün ve Türkan çocukları le ilg,lenmedi, Ergün salmıştı, Türkan evi geçindiriyordu,'

Ergün Karakütük'ün annesi  ise

' Türkan'ın ailesi herşeyi biliyordu, arayan kişilere hep arkadaşım' diyordu

Olayın geçmişi

Kartal'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan'ı öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförü aranıyor.

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi. Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

BERATCAN HER YERDE ARANMIŞ, BİR SONUÇ ALINAMAMIŞTI

İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada bugün öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz