Müge Anlı'nın ifşa ettiği Beratcan'ın öldürülmesinde şok sır perdesi aralandı! Anne öldür dedi, yasak aşkı öldürdü

Kartal'da 10 yaşında masum bir çocuk ve kendisinin gidemeyeceği uzaklıkta bulunan cesedi. Faili meçhul cinayetin altında sır ise bir o kadar ürkütücü. Beratcan Karakütük'ün öldürülmesinin altında yatan sır perdesi aralandı. Bertcan'ın annesinin yasak aşkı Ersin Kaşıkcı’nın cinayeti itiraf ettiği açıklandı. Ersin Kaşıkcı’nın ifadesine göre ise kanlar dondu. Beratcanın yasak aşka şahit olduğu ve ortadan bu yüzden kaldırıldığı açıkandı

Müge Anlı'nın ifşa ettiği  Beratcan'ın öldürülmesinde şok sır perdesi aralandı! Anne öldür dedi, yasak aşkı öldürdü

Kartal'da 10 yaşında masum bir çocuk ve kendisinin gidemeyeceği uzaklıkta bulunan cesedi. Faili meçhul cinayetin altında sır ise bir o kadar ürkütücü. Beratcan Karakütük'ün öldürülmesinin altında yatan sır perdesi aralandı. Bertcan'ın annesinin yasak aşkı Ersin Kaşıkcı’nın cinayeti itiraf ettiği açıklandı. Ersin Kaşıkcı’nın ifadesine göre ise kanlar dondu. Beratcan2ın yasak aşka şahit olduğu ve ortadan bu yüzden kaldırıldığı açıkandı

Sonuç olarak ise Beratcan KArakütük'ün annesi de göz altına alındı.

TUZLA’da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün ölümünde bir numaralı  şüpheli Ersin Kaşıkcı’nın cinayeti işlediğini itiraf ettiği, annesinin de şüpheli ile birlikteliğini kabul ettiği öğrenildi. Şüphelinin anneyi suçlayarak "Çocuk ilişkimizi öğrendi öldürelim" iddiasını ise annenin, "Ayrılmak istedim. Beni çoluk çocuğumu öldürmekle tehdit ediyordu. Suçuna beni ortak etmeye çalışıyor" dediği ortaya çıktı.

Şüpheli Ersin Kaşıkcı, öğrenildiğine göre polise şu ifadelerde bulundu:

"Annesiyle 6 yıldır birlikteliğimiz vardı. Beratcan bir süre önce bizi birlikte gördü. Ardından ’ babasına söyleyeceğini belirterek’ annesinden para istemeye başladı. Ben de ona birçok hediye alıyordum. Bir süre böyle gitti fakat daha sonra ’babama söyleyeceğimi sizi’ demeye başladı. Bir gün annesi beni arayarak "Bizi gördü çocuğu ortadan kaldıralım" dedi. Bunun üzerine ben de plan yaptım. Olay günü okul çıkışında çocuğu bir bahaneyle servise aldım. Ellerini ve ayaklarını bağladım, ağzını bantladım.  Daha sonra minibisün arkasındaki bagaj bölümüne yerleştirdim Çocuk arkada iken bir başka servisi dağıttım. Bir söre sonra daTuzla’daki su kanalına götürdüm, kafasını 10 dakika suyu içinde tuttum. Öldüğüne  ikna olunca orada bırakıp ayrıldım ve annesine işi bitirdiğimiz mesajını attım. "

Anne Türkan Karakütük’ün ise, şüpheli ile birlikteliğini kabul ettiği ancak "Kendisinden ayrılmak istiyordum. Bunu kendisine söyledim. Çoluğumu çocuğumu öldürmekle tehdit etti.  ’Ayrılırsan seni yakarım’ diyordu. Çocuğumu öldürmek istediğimi söyleyerek beni de suçuna ortak etmek istiyor" dediği öğrenildi.

Ersin Kaşıkçı ve anne Türkan karakütük daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’nden Adliyeye sevk edildi.

Beratcan Hakkında;

Beratcan Karakütük'ün katili olduğu düşünülen bir numaralı şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı.

Beratcan Karakütük tüm ülkenin gündemine oturmuştu. Beratcan'ın katil zanlısı olduğu değerlendirilen servis şöförü Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerin ortak operasyonuyla yakalanarak sorgusu Cinayet Büro Amirliği’nde yapılacak.

Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı olarak polis tarafından günlerdir aranan şüpheli  Ersin K.’nın izi bu akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa’da bulundu. Ersin K. sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Karadeniz Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen ve yakalandığında polise direnmediği öğrenilen Ersin K., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi. Ersin K.’nın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanmaya başlanacağı belirtildi.

VATANDAŞIN İHBARI YAKALATTI

Beratcan Karakütük Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunmuştu. Karakütük'ün ölümüne ilişkin gözaltına alınan şüpheli,İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik takibe aldı.

Beratcan Karakütük'ün katili olarak değerlendirilen kişinin fotoğrafları basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı.

Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü değerlendirilerek gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. E.K'nın işlemleri devam ediyor.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Beratcan kimdi?

İSTANBUL Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ten 15 gün sonra acı haber geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Beratcan Karakütük ile ilgili dün gelen bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, küçük çocuğun cesedini  Tuzla’da Tepeören’deki ormanlık alanda buldu. Beratcan’ın cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. İlk incelemede küçük çocuğun cesedinde kesik yada kurşun yarası olmadığı tespit edildi.

Kaçırdığı gün boğmuş

Kamera kayıtlarından yola çıkan ve ailenin ilişkilerini de göz önünde bulunduran polis, asıl faili belirledi. Beratcan’ın annesinin ilişkilerini araştıran polisler, küçük çocuğun annesiyle gönül ilişkisi olduğu öğrenilen ulaştırma şoförüne ulaştı. Küçük Beratcan’ı okul çıkışında kaçırdığı ve olay günü boğarak ormana attığı ifade edilen cinayet şüphelisini bulmak için birçok yere baskın düzenlendi. Ancak bulunamayan cinayet şüphelisinin il dışına kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili ifadesine başvurulan dört kişi ise bırakıldı.

‘Kaçırılmış’ olabilir denmişti

Kartal Yıldız İşcimen İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, 9 Mart’ta okuldan çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. Çocuğun bulunması için bölgede geniş çaplı aramalar yapılmış ama Beratcan’a ait hiçbir iz bulunamamıştı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken küçük çocuğun kaçırılmış olma ihtimali de değerlendirilmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz