Muğla'da Gülnihal Demir'in ölümü ile ortalık ayağa kalktı! Peki Gülnihal Demir öldü mü?

Çocukla duymasın ile aramıza gelen Gülnihal Demir'in isim benzerliği olan merhum kişi ile adı karıştırıldı. Muğla halkını telefonlarına giden Gülnihal Demir öldü mesajı ortalığı velveleye verdirdi

Muğla'da Gülnihal Demir'in ölümü ile ortalık ayağa kalktı! Peki Gülnihal Demir öldü mü?

Çocukla duymasın ile aramıza gelen Gülnihal Demir'in isim benzerliği olan merhum kişi ile adı karıştırıldı. Muğla halkını telefonlarına giden Gülnihal Demir öldü mesajı ortalığı velveleye verdirdi

Dondurmam Gaymak ve Mandıra Filozofu filmleriyle Türk halkının gönlünde taht kuran oyuncu Gülnihal Demir'in öldüğü haberi Muğla'yı karıştırdı.

İSİM BENZERLİĞİNDEN KAYNAKLANDI

Muğla'nın Menteş Belediyesi tarafından sabah saatlerinde vatandaşların cep telefonuna gelen "Gülnihal Demir hayatını kaybetti. Cenaze namazıKurşunlu Camii'nde öğlen namazını takiben kılınacaktır" mesajı büyük üzüntüye neden oldu. SMS'ler ve camilerden okutulan sela sonrası ünlü oyuncu Gülnihal Demir ve oğlu Yiğit Dören'in telefonlarını binlerce kişi aradı. Yiğit Dören, "Annem sapasağlam ayakta. O da bu mesajı görünce şaşırdı. Annemle aynı ismi taşıyan 1933 doğumlu Gülnihal Demir'e Allah'tanrahmet diliyoruz" dedi. Gülnihal Demir ise "Ölüm Allah'ın emri ancak ben sağlıklıyım. Kilo vermeye devam ediyorum ve daha çok projeye imza atacağım. İlgilerinden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür eder, merhuma Allah'tan rahmet dilerim" diye konuştu.

Gülnihal Demir (d. 1 Ocak 1953), Türk dizi oyuncusu ve emekli banka memuru. Gülnihal Demir, 1 Ocak 1953 tarihinde Muğlada‘da doğmuştur.

Evvelki yıllarında bankada bir sıra görevler yapdı,banka memuru çalışdı.50 yaşından sonra dizi hayatına atıldı.Gülnihal Demir şimdi de Muğlada yaşıyor ve İstanbul'daki çekimler için yılın yarısını yolculuk yaparak geçiriyor. Oyunculuğa, 10 yıl önce Muğla'da çekilen Büyük Yalan dizisinde ağıt yakan figüran olarak başladı..Daha sonra bazı dizilerde rol alsa da, asıl şöhreti Dondurmam Gaymak filmi ile tattı. Dondurmacı Ali'nin karısı rolüyle yurtiçinde ve yurtdışında tanındı..Başta Çocuklar Duymasın olmak üzere birçok dizide önemli roller üstlendi.Hem Çocuklar Duyması'nda, hem de bazı sinema filmlerinde oğlu Yiğit ve torunu ile çekildi.Dizilerde canlandırdığı tombul,güldüren rolları ile seyrcilerin,çocukdan böyüye her kesin sevgisini kazandı

2004-Büyük yalan

2004-Büyük Buluşma-Ayten (TV dizisi)

2005-Dondurmam Gaymak-Canfeda (Sinema filmi)

2006-Yeşeren düşler-Güllü (TV dizisi)

2007-Benden baba olmaz-Kadife (TV dizisi)

2008-Dalgakıran (TV dizisi)

2008-Havalimanı/iyi uçuşlar-Naciye (TV dizisi)

2009-Kavak yelleri-Hamamdakı kadın (TV dizisi)

2009-Bozkırda bir çiçek-Güllü (TV dizisi)

2010-2013-Çocuklar duymasın-Gülfidan (TV dizisi)

2011-Babam sağ olsun-Gülfidan (TV dizisi)

2011-Kamp-Günnihal (TV dizisi)

2012-2014-Zengin kız Fakir oğlan-Fatma (TV dizisi)

2013-Nizama adanmış ruhlar- Caarlosun annesi (TV dizisi)

2013-Super İncir- Nilufer (Sinema filmi)

2014-Deliha –Düğün Hatice teyze (Sinema filmi)

2014-Mandıra Filozofu -Gülfidan (Sinema filmi)

2014-Mandıra Filozofu İstanbul-Gülfidan (Sinema filmi)

2015-Avanak dedektör (Sinema filmi)

Çocuklar Duymasın, 

Türk aile komedi televizyon dizisi. Mint Prodüksiyon tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay oturmaktadır. Dizide birbirine katlanamayan, ayrılığın eşinde yaşayan karı-koca ve onların evli kalmalarını zorunlu hale getiren iki çocuğundan oluşan bir ailenin birbirleri ve dostlarıyla olan ilişkileri anlatılır.

İlk bölümü 16 Ocak 2002'de TGRT'de yayınlandı. Yayınlanan 13 bölümün ardından 16 Nisan 2002'de atv'ye geçti. 2 sezon atv'de yayınlandıktan sonra 3. sezonu Eylül 2003'te Star TV'de yayınlandı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sonucunda dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı ve dizi Mayıs 2005'te sona erdi. 2009'da FOX'da yeniden başlaması planlandı; fakat ekonomik kriz nedeniyle dizi bir süreliğine ertelendi. Ardından 5 Ağustos 2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri çekilmeye başladı. 2013 Eylül ayında Fox TVekranlarında 3. defa başladı. Dizi 160. bölümde sona ermiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz