Murat Boz Aslı Enver'e dönmek için sosyal medyayı kullandı!

Murat Boz Aslı Enver çiftinin Bahar Candan aldatmacası sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Murat Boz geçtiğimz hafta Eser Yenerler ile birlikte Candan kardeşelerle bir eğlence mekanında eğlenmeye gitmişlerdi .Murat Boz'un ayrılık akabinde pişman olduğu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edildi.

Murat Boz Aslı Enver'e dönmek için sosyal medyayı kullandı!

Murat Boz Aslı Enver çiftinin Bahar Candan aldatmacası sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Murat Boz geçtiğimz hafta Eser Yenerler ile birlikte Candan kardeşelerle bir eğlence mekanında eğlenmeye gitmişlerdi . Medyaya sızan görüntülerde çiftin mekanı terkettikten sonra beraber Yenenler'in evine gittikleri de iddia edilmişti. Gündeme son dakika  çıkan haberlerde Murat Boz'un ayrılık akabinde pişman olduğu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edildi. Murat Boz Aslı Enver'e göndermeli olarak 'Elveda deme bana' şeklinde paylaşımda bulunduğu iddia edildi.

Son olarak Tuzla'da verdiği konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Murat Boz, "Bana Aslı'yı sormasınlar" demişti. Hiçbir açıklamada bulunmayan taraflar birbirlerinin fotoğraflarını da Instagram hesabından silmedi ve birbirlerini takibi bırakmadı. Konsere hazırlanan Murat Boz, provadan bir görüntü paylaştı. Videoda "Elveda Deme" isimli şarkıyı söyleyen Murat Boz'un paylaşımındaki sözler dikkat çekti. Bu sözlerin ise ilişkiyi tamamen noktalama kararı aldığı öne sürülen Aslı Enver'e olarak yorumlandı.

Murat Boz'un söylediği 'Elveda Deme' adlı şarkının sözleri şöyle:

Acım derin tarifsiz

Talihsiz bir yerde

Ne sen onu bulabilirsin

Ne ben çıkabilirim

İyi günümde dar günümde

Sen hep orda yanıbaşımda

Ne oldu da ayrılmaya

Bunca heves anlatsana

Elveda deme bana sakın

Sen git dargınım, kırgınım olanlara

Yıllara, hayalimi çalanlara

ASLI ENVER ÖZCAN DENİZ İDDİALARI

Takvim'de yer alan habere göre herkes Aslı Enver'le Murat Boz aşkının, ünlü popçunun Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yaptığı kaçamak yüzünden bittiğini konuşurken iddialara göre işin aslı hiç de göründüğü gibi değil… Dedikodulara göre ikilinin evliliğe giden ilişkisi Aslı Enver'in çekimleri Bursa'da gerçekleşen dizisi nedeniyle sekteye uğradı. Boz, Enver'in dizideki Özcan Deniz'le öpüşme sahnelerinden rahatsız olunca ilişki çıkmaza girdi. Murat Boz, güzel oyuncunun Deniz'le samimi sahnelerini kıskanırken Özcan Deniz'in yakın çevresinden gelen dedikodular şoke eden cinstendi...

ASLI ENVER'DEN ŞOK YANIT

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz, Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanmış, sevgilisi Aslı Enver ile bu nedenle ayrıldı haberleri çıkmıştı. Bugün ise ayrılığın asıl nedeni "Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı Özcan Deniz ile aşk yaşıyor" iddiaları çıktı. Enver bu habere yorum yaparak yalanlama getirdi.

"YOK ARTIK"

Aslı Enver, Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarını paylaşan bir siteyi görüp fotoğrafın altına "Yok artık" diyerek haberi yalanladı.

AŞKINI BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

Özcan Deniz’le başrolleri paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi Star TV’de başlayan Aslı Enver, dizide şarkı söylemesiyle seyirciyi şaşırttı. Şarkı söyleme konusunda kendisini önce Gürsel Çelik’in çalıştırdığını, ardından sevgilisi Murat Boz’un da yardımcı olduğunu anlattı.Murat Boz’la bir yıldır ilişki yaşayan Enver, “Murat, hayatımda gördüğüm en mütevazı ve yardımsever insan. Bunlar da çok değerli özellikler” şeklinde konuştu.Ünlü oyuncu, Hürriyet’e verdiği röportajda, Boz’la ayrıldıkları haberlerini yalanlayarak, “Önce gazeteye, sonra birbirimize baktık ve gülümsedik. İnsan, hakkında gerçek olmayan bir şey görünce biraz üzülüyor ama yapacak bir şey yok” dedi.Murat Boz’un kendisi için doğum gününde bir şarkı yazdığını söyleyen Enver, “Hayatımda aldığım en güzel hediye. Hiç beklemiyordum. Stüdyoda çalışıyor sanıyordum, oysa o sıfırdan bir şarkı yapıp klibini çekmiş” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz