Murat Dalkılıç Murat Boz kadar şanslı olmadı! İşte boşanma sebepleri

Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldıklarını açıkladı. Yıllara damgasını vuran aşk, 2 yıl önce evlilikle taçlanmıştı. geçtiğimiz haftalarda çiftin yalnız başlarına tatil yapmaları dikkatleri üzerine toplamış ve Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldı şeklinde iddialar ortaya atılmıştı

Murat Dalkılıç Murat Boz kadar şanslı olmadı! İşte boşanma sebepleri

Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldıklarını açıkladı. Yıllara damgasını vuran aşk, 2 yıl önce evlilikle taçlanmıştı. Herşey yolunda derken geçtiğimiz haftalarda çiftin yalnız başlarına tatil yapmaları dikkatleri üzerine toplamış ve Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldı şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Bir aşkın hazin sonunu iddialra göre, geçtiğimiz aylards Murat Boz ile Aslı Enver'in arasını bozduğu söylenen Eser Yenerler'in izi çıkmıştı. Sadece iddia çerçevesinde yayınlanan haber de Eser Yenerler2in Murat dalkılıç'ı akşam eğlencesine çağırdığı ve yanlarında bayanların da olduğu söylenmişti.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın ayrılığının arkasında Eser Yenenler'in etkili olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan Eser Yenenler'e arkadaşı Murat Dalkılıç sahip çıktı.

O günden berdiir Murat Dalkılıç Merve Boluğur çiftinin arasındaki soğuk rüzgarlar yerini ayrılığa bırakmıştı. Bir ünlü hikayesinin de böylece nktalandığına şahit olduk.

Arkadaşlarıyla Çeşme tatiline devam eden Boluğur, önceki gün Alaçatı’da görüntülendi. Oyuncu, muhabirlerin ayrılık sorusunu“Ayrıldığımız doğrudur. Şu an herhangi bir açıklama yapmayacağım, yakında detaylı bir şekilde açıklayacağız” diye yanıtladı.

MAHKEME BELLİ OLDU

Geride bıraktığımız gün Murat Dalkılıç’ın sosyal medya hesabından duyurusunu yaptığı boşanma haberinden sonra herkes çiftin ne zaman mahkemeye gideceğini merak ediyordu. Şık Hayat olarak çiftin avukatlarına ulaştık ve davanın eylül ayının ikinci haftası yapılacağını öğrendik. İkili Kartal Aile Mahkemesi’nde bir araya gelecek ve evliliklerini sonlandıracak.

MURAT GERİ ALMADI

Murat Dalkılıç ile yollarını ayrıma kararı alan Merve Boluğur eşinin taktığı 150 bin lira değerindeki tektaşı geri vermek istedi. Murat Dalkılıç 'Yürütememiş olsak da o yüzük beraberliğimizin en önemli anısı. Lütfen sonsuza kadar sakla' dedi ve yüzüğü almadı

EV SAHİBİ İLE BAŞI DERTTE İDDİALARI

Merve Boluğur’la boşanacağı konuşulan Murat Dalkılıç, bir yandan da Ebru Şallı’nın yasak aşkı Uğur Akkuş yüzünden sıkıntılı... İddiaya göre Dalkılıç’ın eski ev sahibi Akkuş, ünlü popçunun alacağı 25 bin dolarlık depozitoyu vermiyor!Geçtiğimiz yıl Uğur Akkuş'un kiracısı olan ünlü popçu, iddiaya göre evden taşındıktan sonra 25 bin dolarlık (yaklaşık 90 bin TL) depozitoyu geri alamadı. Dava açmak üzereyken araya giren ortak dostlarını kırmayıp bundan vazgeçen Dalkılıç'ın halen Uğur Akkuş'tan depozitoyu alamadığı öğrenildi. Bir diğer iddiaya göre de ünlü popçu, ödemeyi yapmamakta da ısrarcı olan Uğur Akkuş'tan depozitoyu geri alabilmek için ikinci kez düğmeye basmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz