Kırmızı ışıkta araca silahlı saldırı

Mersin Mut ilçesinde seyir halde ilerleyen Asım Akkaya'nın hakimiyetini sağladığı araca, bir başka araçta bulunan 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı

Kırmızı ışıkta araca silahlı saldırı

Mersin Mut Silifke ilçesinde seyir halde ilerleyen bir araca, başka bir araçtan silahlı saldırı düzenlendi. Asım Akkaya isimli sürücünün kullandığı araca, iddiaya göre; ışıklarda duran başka bir araçtan ateş açıldı. Ateş açılan araçta 3 tane çocuk bulunmaktaydı. Saldırı sonrasında araçta çocuklar dahil 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Alınan bilgiye göre, Asım Akkaya (35) yönetimindeki plakası öğrenilmeyen otomobile kent merkezinde kırmızı ışıkta durduğu sırada otomobildeki 2 kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edildi.Çeşitli yerlerine saçma isabet eden sürücü Asım Akkaya ile beraberindeki Ferhan (27), Livanur (10), Berkalp (8) ve Berat Akkaya (5) yaralandı.

ÇOCUKLARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Ambulansla Mut Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Livanur ve Berkalp Akkaya ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesine sevk edildi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Bu arada, olaydan sonra otomobille kaçan zanlılar Mustafa E. ve Alperen E. polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz