Nam-ı diğer Hayta İsmail evlendi! İşte Ahmet Arıman'ın sorunla başlayan evlliği

Özellikle de Hababam Sınıfı'ndan tanıdığımız Hayta İsmail lakaplı ünlğ yeşilçam sanatçısı Ahmet Arıman evlendi. Evet 62 yaşındaki ünü oyuncunun evlenmesinde bir gariplik olmaması haberin içeriğini merak ettirdi.

Nam-ı diğer Hayta İsmail evlendi! İşte Ahmet Arıman'ın sorunla başlayan evlliği

Özellikle de Hababam Sınıfı'ndan tanıdığımız Hayta İsmail lakaplı ünlğ yeşilçam sanatçısı Ahmet Arıman evlendi. Evet 62 yaşındaki ünü oyuncunun evlenmesinde bir gariplik olmaması haberin içeriğini merak ettirdi. Hayta ismail kendisinden 39 yaş küçü sevgilisi ile evlendi. Bilindiği üzere Hayta İsmail geçtiğimiz dönemlerde sevgilisinin yaşının küçük olmasına aldırış etmeden görüntülenmişti. Öyle ki geçtiğimiz dönem de eşi hakkında kaçırıldı iddialrı gündeme düşmüştü.

Son dakika bilgilerde Hayta İsmail'in evlendiği haberi gündeme çıkarken herkes Hayta İsmail'in karısını merak etti. İşte Ahmet Arıman'ın kendisinden 39 yaş ufak yani 23 yaşındaki eşi. Mutlu olduğunu vurgulayan Arıman, "Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın hiç kimseye bir şey yapmadık. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı. Çifte aralarındaki yaş farkı sorulduğunda ise Arıman, "Ben kendimi yaşlanmış olarak görmüyorum. Nerede tırak orada bırak, bittiği zaman biter zaten. Ben de isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalım? Kaderimizde bu varmış" açıklamasını yaptı. Kader Kaynak'ın annesi Hatice Hanım düğünde ''Bu evliliğe onay vermedim, kızım bana rest çekti'' diyerek ağlama krizine girdi. Bu arada Ahmet Arıman'ın gelinin annesinden de 23 yaş büyük olduğu ortaya çıktı.

TEHDİT MESAJLARI GÖNDERİLİYORDU

'Hababam Sınıfı' serisindeki 'Hayta İsmail' rolüyle ünlenen Ahmet Arıman, şu sıralar zor günler yaşıyor. Usta oyuncunun evleneceği Kader Kaynak'a, eski eşi Tarık Aydın tarafından hakaret ve tehdit mesajları gönderildiği öne sürüldü.

Ahmet Arıman'ın sevgilisi Kader Kaynak'ı, eski eşi Tarık Aydın'ın rahat bırakmadığı iddia edildi. Sözcü'nün haberine göre; 61 yaşındaki usta oyuncu, tehdit ve taciz mesajları nedeniyle oldukça şikayetçi. Arıman, son olarak Tarık Aydın’ın telefon yoluyla hakaretine uğradıklarını belirtti.

"SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİM"

Ahmet Arıman, sevgilisi Kader Kaynak’a eski eşinin attığı mesajı paylaştı. İddiaya göre; Aydın, söz konusu mesajında "O köpeğe söyle asla hedefine ulaşamayacak, onun ne papaz olduğunu, Hristiyanolduğunu cümle alem bilecek, bana istediği kadar büyü yapsın tutmaz. Üzerimde koruyucu var, aklı varsa seni annene yollasın, yoksa gör bekle neler oluyor” ifadelerini kullandı.

HAYTA İSMAİL HAKKINDA

Hababam Sınıfı serilerindeki Hayta İsmail serileriyle tanınan Ahmet Arıman, 27 Kasım 1955 yılında doğdu. 40 yılı aşkın süre Bakırköyde yaşayan sanatçı ,orta okul yıllarında müziğe olan ilgisiyle çeşitli eğitim dershaneleri derken, 1972 yıllarında orkestra hayatına başladı.

Bir turnede Münir Özkul ile çalışan sanatçı turne sonunda Hababam sınıfının Hayta İsmaili olur, ünlü yönetmen onu bu karaktere uygun gördü.

O dönemde Gülen Gözler, Neşeli Günler, Bizim aile ve Sultan gibi filmlerin kadrosunda yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzik geçmişi de bulunan Ahmet Arıman, İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadır. Sahne çalışmalarına devam eden sanatçı, festivallerde konserlerde ve çeşitli organizasyonlarda sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Filmografi

Hababam Sınıfı - 1974

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975

Bizim Aile - 1975

Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976

Hababam Sınıfı Tatilde - 1977

Gülen Gözler - 1977

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor - 1978

Neşeli Günler - 1978

Sultan - 1978

Hababam Sınıfı Merhaba - 2003

AYRILIK İDDİALARI DÜĞÜNÜ İPTAL ETTİMİŞTİ

Uzun bir süredir bir film projesinde yer almayan Ahmet Arıman, hakkında iddia ile gündeme gelmişti. Tarık Aydın, 23 yaşındaki eşinin Ahmet Arıman’a kaçtığını söylemiş, Ahmet Arıman ise hakkındaki iddialara karşılık:

"Ben hanımefendiyle tanıştığımda eşiyle kavgalıydı, boşanma davası açmıştı. Tanışmamızdan 5-6 ay sonra boşanma sonuçlandı. Kaç kez hakkımda "büyü yaptı, karımı kendine bağladı" diye şikayetçi oldu ancak alınacak bir sonuç yok. Boşandılar. Ben ayırsam, aralarını bozsam ,tamam haklı deyip susacağım. Zaten hanımefendi ile 29 Ekim’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 16,30’da nikahımız var. " açıklamasında bulunmuştu. Ancak çiftin nikahlarını iptal ettiği öğrenildi.

ÇARPICI AÇIKLAMALAR

6 Hababam Sınıfı filminde Hayta İsmail rolü ile seyirci karşısına çıkan Ahmet Arıman'dan çarpıcı açıklamalar...

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman Hababam Sınıfı macerasının nasıl başladığını Magazin 8 mikrofonlarına anlattı.

Münir Özkul sayesinde yönetmen Ertem Eğilmez'le tanıştığını söyleyen Arıman, "Ertem Bey'le tanıştık. Konuştuk, 5 dakika sonra sarılıp, öptü. Hayta İsmail'imsin sen benim dedi" diye konuştu.Ahmet Arıman o dönemde Hababam Sınıfı'nda oynayacak oyuncuların gazete ilanı ile arandığını söyledi.Hababam sınıfındaki rol arkadaşları ile ilgili de konuşan usta oyuncu, "Hepsiyle iyi anlaşırdık. Ama Halit abi bize daha fazla yardımcı olurdu. Halit Akçatepe'nin bize biraz daha fazla ilgisi vardı." diye konuştu. Kemal Sunal'la ilgili de soruları yanıtlayan Arıman, "Kemal Sunal set dışında ciddiydi. Bize karşı değil, ama normalde çok ciddi, çok akıllı, çok düzgün bir adamdı" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz