Görüş Bildir

Nazilli'de kahvede düello: 1 ölü, 2 yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bir kahvede karşılaşan mahalle muhtarı ile husumetlisi tabancalarına sarılınca bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Nazilli'de kahvede düello: 1 ölü, 2 yaralı
Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Dallıca Mahallesi'ndeki bir kahvede meydana geldi. Nazilli'ye bağlı Ocaklı Mahallesi'nin muhtarı evli 3 çocuk babası 63 yaşındaki Ali İhsan Demiralay bir grup arkadaşıyla kahvede otururken, akrabası 34 yaşındaki Yılmaz Aksoy ve husumetlisi 44 yaşındaki Barbaros Aksoy kahveye geldi. Barbaros Aksoy ile muhtar Demiralay bir süre sonra tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre; belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Barbaros Aksoy muhtara ateş etmek istedi. Ancak tabanca tutukluk yapınca muhtar da belindeki ruhsatlı tabancayı çekti. Sonra ikisi de birbirine ateş etti. Muhtar Ali İhsan Demiralay ikisi karnına biri bacağına isabet eden 3 kurşunla, Barbaros Aksoy da üçü sırtına, biri başına olmak üzere vücuduna isabet eden 7 kurşunla yaralandı. Bu sırada çıkan arbedede Aksoy'un akrabası Yılmaz Aksoy da başına aldığı sandalye darbesiyle yaralandı. Yılmaz Aksoy, olay yerinden kaçtı.
HASTANEDE ÖLDÜ
Kahvedekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen 112 ekipleri, Barbaros Aksoy ile muhtar A.İ.D.'yi çevredeki ayrı hastanelere kaldırdı. Olay yerinden kaçan Yılmaz Aksoy ise polis tarafından yolda yakalandı. Tedavisi için hastaneye götürülen Yılmaz Aksoy, taburcu edilince emniyete götürüldü. Hastanede tedaviye alınan diğer iki yaralıdan Barbaros Aksoy yaşamını yitirdi. Muhtar Ali İhsan Demiralay'ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.
CİNAYET SUÇUDAN HAPİS YATMIŞ
Ölen Barbaros Aksoy'un bir süre önce Muhtar Demiralay'a giderek konutuyla ilgili su sorunu konusunda yardımcı olmasını istediği, ancak muhtarın elinden bir şey gelmeyeceğini söyleyerek yardımcı olamayacağını söylediği, aralarında bu nedenle phusumet çıktığı öne sürüldü. Cinayet suçundan cezaevinde yattığı ve 3 yıl önce tahliye olduğu belirtilen Barbaros Aksoy'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi