Görüş Bildir

Nihat Doğan'a şok! 133 infaz memurunun talebi ile kamu davası açıldı

Sivri dilliliği ve ilginç açıklamaları ile tanınan Nihat Doğan'a dava açıldı. Nihat Doğan bilindiği üzere şu sıralar magazin gündemine ilişkin yorum yapılan bir programda sunuculuk yapmakta. son dakika ihat Doğa'a 133 memuru talebi ile dava açıldı

Nihat Doğan'a şok! 133 infaz memurunun talebi ile kamu davası açıldı

Sivri dilliliği ve ilginç açıklamaları ile tanınan Nihat Doğan'a dava açıldı. Nihat Doğan bilindiği üzere şu sıralar magazin gündemine ilişkin yorum yapılan bir programda sunuculuk yapmakta. Nihat  Doğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda infaz koruma memurlarına yönelik hakaret içeren sözler sarfettiği iddia edilmişti. Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü ve 133 infaz koruma memuru, ünlü türkücüden şikayetçi oldu.

Muğla'da, infaz koruma memurlarına hakaret ettiği iddia edilen Nihat Doğan hakkında kamu davası açılmasına karar verildi.

Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu müdürü ve 133 infaz koruma memuru, televizyon programında darbe soruşturmasında yargılanan askerlerin duruşmalara takım elbiselerle getirilmesini eleştirerek, infaz koruma memurlarına 'alçak  gardiyanlar' ifadelerini kullanan Doğan'dan şikayetçi oldu. Muğla Asliye Ceza Mahkemesi'nde Doğan hakkında 'birden çok kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve tehdit' suçlamasıyla kamu davası açıldı.

İddianamesi kabul edilen davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak

GANYOTÇU İLE DE ARASI BOZUKTU

Ganyotçu Ebubekir Öztürk, ettiği küfürler için 'Talihsiz olay biz bu memlekette garibiz' dedi özür diledi Arkadaşlarıyla birlikte arabanın içinde çekilen ve İzmir Marşı'na küfür ettiği görülen Ganyotçu Ebubekir Öztürk, sessizliğini bozdu.Bir magazin programına katılan Ganyotçu yaşananlarla ilgili konuşurken nasıl bir ahlaka ve fıtrata sahip olduğunu çevresindeki insanların da bildiğini söyledikten sonra yaşananların kendisine yapılan bir tacizden kaynaklandığını söyledi.

"BİZ BU MEMLEKETTE GARİBİZ"

Nihat Doğan'ın sunuculuğunu yaptığı programa katılan Öztürk, adeta milli değerlere yapılan küfrü aklamaya çalıştı. 'Bu talihsiz olay için buradayım ve özür diliyorum' diyen Öztürk 'Biz bu memlekette garibiz' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve ona aşık olduğunu söyleyen Öztürk, Erdoğan'dan da özür diledi. Görüntünün internete düşmesini talihsizlik olarak niteledi ve özür diledi.

KENAN İPEK'E DE YÜKLENMİŞTİ

Bir televizyon programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye “şık” kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, “alçak gardiyanlar” ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan’a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’ten gelen tepki üzerine “Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni, beni dinleyeceksin lan, bunların cevap hakkı yok” ifadesini kullandı. Bu ifadelerin, daha sonra maksadını aştığını düşünen Doğan, akşam saatlerinde bir açıklama yaptı. “Sizin FETÖ ile olan mücadelenizi öğrenince konuştuklarımdan utandım. Bu konuşmamın terbiye sınırını aştığının farkındayım”

NİHAT DOĞAN HAKKINDA

13 Şubat 1976 senesinde dünyaya gelen Nihat Doğan aslen Muşludur.

Nihat Doğan ilk sanat dünyasına Türk halk müziği parçalarını seslendirerek giriş yapmıştır. 1995 yılında Kırdın Kalbimi adlı parça ile profesyonel müzik kariyerine adım atmış özellikle 2011 yılında katıldığı Survivor yarışması ile popülerliğini artırmıştır. 1976 doğumlu sanatçı Nihat Doğan İstanbul doğumludur.

11 yaşında iken babasını kaybeden Nihat Doğan fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Nihat Doğan Muş‘un ünlü Batıkan aşireti’ndendir.

2015 yılında Survivor All-Star'a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter'da "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız." dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor All-Star 2015'den men etti ve Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk'ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.

Ayrıca Nihat Doğan, kendini muhafazakâr demokrat olarak tanımlamaktadır.

Stüdyo albümleri

1995: Kırdın Kalbimi

1996: Ayrılık Acı Birşey

1998: Anlamıyorlar

2000: Dayan Yüreğim

2001: Züleyha

2002: Zor Gelir

2004: Seve Seve

2005: Bitanesinden Bitanesine

2007: Allah belanı versin

2009: 1071

Filmleri

2001: Sultan

2013: Harem (konuk oyuncu)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir