Nihat Hatipoğlu'na ilginç Ramazan Sorusu 'Hayvanlar oruç tutar mı?'

Her Ramazan Ayı'nda canlı yayın programı sunuculuğu yapan Nihat Hatipoğlu, bu raazanda da kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşın aklındak soruları cevaplayan Nihat Hatipoğlu'na geçtiğimiz gün öyle bir soru soruldu ki.

Nihat Hatipoğlu'na ilginç Ramazan Sorusu 'Hayvanlar oruç tutar mı?'

Her Ramazan Ayı'nda canlı yayın programı sunuculuğu yapan Nihat Hatipoğlu, bu raazanda da kaldığı yerden devam ediyor.  Vatandaşın aklındak soruları cevaplayan Nihat Hatipoğlu'na geçtiğimiz gün öyle bir soru soruldu ki. Sultanahmet'teki iftar programında kendisine yöneltilen soruyu tebessüm ile cevaplayan Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap da bir o kadar şaşırtıcıydı. Nihat Hatipoğlu'na  "hayvanlar da oruç tutar mı?" diye soru soran çocuk, hem Hatipoğlu'nu hem de izleyicileri güldürdü.

Ramazan boyunca ATV'de ekranlara gelen 'Nihat Hatipoğlu ile İftar' programında dün ilginç anlar yaşandı. Sultanahmet'teki iftar programına gelen bir çocuk, Hatipoğlu'na "Hayvanlar oruç tutar mı?" sorusunu sordu.

"ALLAH'A ZİKREDERLER"

Hatipoğlu ise küçük çocuğa "Hayvanlar Allah'ı zikrederler. Ama onlar için oruç, onlar için namaz ve benzeri ibadetleri düşünmek doğru değildir." cevabını verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz