Görüş Bildir

Ödemiş'te kaybolan minik Ceylin'i kim öldürdü? En son su içtiği karşı komşusu mu?

Geçtiğimiz gün kaçırılan yaşındaki Ceylin'den kötü haber geldi. Müge Anlı'nın programında da aranan 10 yaşındaki ceylin, en son olarak su istediği komşusunun evinde ölü bulunduğu iddia ediliyor. Ceylin öldü. Minicik bir canın faili meçhulu karşı komşusu mu?

Ödemiş'te kaybolan minik Ceylin'i kim öldürdü? En son su içtiği karşı komşusu mu?

Geçtiğimiz gün kaçırılan  yaşındaki Ceylin'den kötü haber geldi. Müge Anlı'nın programında da aranan 10 yaşındaki ceylin, en son olarak su istediği komşusunun evinde ölü bulunduğu iddia ediliyor. Ceylin öldü. Minicik bir canın faili meçhulu karşı komşusu mu? En son polise haber vermeyin, torununuzu öldürürüz' notu i mesaj gönderen caniler, Ceylin'i öldürdü. 

Evde yakalanan cinayet zanlısının ilk ifadesinde, "Ceylin evde su içiyordu. Düşüp hayatını kaybedince korktum ve onu sakladım" dediği öğrenildi. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlenirken, cinayet ve olay yeri inceleme polislerinin evdeki incelemeleri sürüyor. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

İZMİR Ödemiş’te Ceylin Atik (10), Oyun oynamak için gittiği parktan üç gün önce kaçırıldı. Atik’i bulamayan yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin’in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Dedesinin cep telefonuna “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz” yazılı mesaj gelen kızın bulunması ve kaçıran şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik’ten haber alınamıyor.

Ödemiş’te 10 yaşındaki Ceylin Atik evlerinin önündeki parkta oyun oynarken ortadan kayboldu. Ceylin’in kaybolduğunun fark edilmesinin ardından ailesi polise haberdi. Harekete geçen polis ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. Ödemiş’te sosyal medya hesaplarından da küçük kızın bulunması adına da paylaşımlar yapıldı. Yetkililer küçük kızı görenlerin 155 polis imdat hattını araması gördükleri yerde karakola teslim etmelerini istedi.

KATİL KOMŞU KONUŞTU Ceylin in öldürülmesi ile alakalı katil komşunun "Ceylin yere düştü, öldü. Ben de korktum sandığa sakladım" dediği öğrenildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir