Görüş Bildir

Oğlunu vurup ihtihar eden emekli astsubay, iki mektup bırakmış

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, tartıştığı oğlu 26 yaşındaki Çağrı Özdemir'i bıçaklayıp başından tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra öldüğünü düşünerek aynı silahla intihar edenemekli astsubay53 yaşındaki Nurettin Özdemir'in, iki mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Oğlunu vurup ihtihar eden emekli astsubay, iki mektup bırakmış
Mektuplarda, oğlunun subay olmasını istediğini ancak askeri okuldaki eğitimi bıraktığını yazan Nurettin Özdemir, cenaze işlemleriyle de eşinin ilgilenmesini istedi.
Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi numara 24 daire 8'de geçen pazartesi günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, astsubay olarak görev yaptığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan geçen aralık ayında emekli olan Nurettin Özdemir, tartıştığı oğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü öğrencisi olan Çağrı Özdemir'i iddiaya göre bıçakla yaraladı, ardından da tabancayla başından vurdu.
Oğlunun öldüğünü düşünen Nurettin Özdemir, aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. Kızını ziyaretten dönen Yasemin Özdemir ise evde eşini ve oğlunu kanlar içinde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nurettin Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Çağrı Özdemir ise ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
İKİ MEKTUB'UN İÇİNDE NE YAZIYOR?
İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda dün yapılan otopsinin ardından Çanakkale'de toprağa verilen Nurettin Özdemir'in, ailesine iki mektup bıraktığı ortaya çıktı.
Emekli astsubay Nurrettin Özdemir'in ilk mektubunda, "'Şu an saat 08.45, önce oğlumu sonra da kendimi vuracağım. Benim cenaze işlemlerimle eşim ilgilensin. Eşim dirayetlidir" ifadelerine yer verdiği; diğer mektubunda ise subay olmasını istediği oğlunun askeri okuldaki eğitimini bıraktığına değinip, "Oğlum benim istediğim gibi subay olmak istemedi. Askeri okulu bırakıp, kendi istediği okulu tercih etti. Ancak kendi istediği okulu bile uzatıp derslere gitmiyordu" yazdığı öğrenildi.
Babası tarafından bıçak ve tabancayla yaralanan Çağrı Özdemir ise tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı veriyor.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi