Görüş Bildir

Ogün Kaptanoğlu kimdir? Karagül'de Narin'e yakındı! Diriliş Ertuğrul son bölüm de Titan ile karşımıza çıktı

Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı TRT1 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanırken, Karagül'den beri tanınan Ogün Kaptanoğlu'nun ne rol ile karşımıza çıkacağı da merak konus olmuştu.İşte Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı yaşananlar ve Titan rolü ile Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Ogün Kaptanoğlu kimdir? Karagül'de Narin'e yakındı! Diriliş Ertuğrul son bölüm de Titan ile karşımıza çıktı

Yayın hayatına ilk girdiği günden bu yana her daim izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi her sene yepyeni oyuncuları ve konusu ile izleyenlerden Çarşamba akşamaları TRT1 ekranlarında tam not almakta. Bu sene yayın hayatına biraz geç başlayan Diriliş Ertuğrul, eklenen oyuncu kadrosu ile de çok merakla izlenmekte. Dizi de ölmesinin akabinde diziden ayrılan oyuncuların yerine, yepyeni karakterler ile yepyeni isimler de girmeye devam ederken, geççtiğimiz senelerde Karagül dizisinde Narin ile tanınan oyuncu Ogün Kaptanoğlu Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna dahil oldu. Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı TRT1 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanırken, Karagül'den beri tanınan Ogün Kaptanoğlu'nun ne rol ile karşımıza çıkacağı da merak konus olmuştu.İlte Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı yaşananlar ve Titan rolü ile Ogün Kaptanoğlu kimdir? sorularının kafalarda bıraktığı soru işaretlerinin yanıtları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE YENİ OYUNCU

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm de Ogün kaptanoğlu karşımıza çıktı. Titan rolü ile herkesi heyecanlandıran Ogün Kaptanoğlu ile alakalı yaptığımız araştırma ve Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti haberiöizde.

OGÜN KAPTANOĞLU KAÇ YAŞINDA TİTAN ROLÜNÜN ÖNEMİ

Titan rolü ile karşımıza Diriliş Ertuğrul yeni bölüm d çıkan Ogün Kaptanoğlu, heyecanlı sahneleri il adından söz ettirdi. 1977 yılı doğumlu olan Ogün kaptanoğlu, İzmir2lidir. İlk ve ortaokulu ve liseyi zmir'de tamamlayan oyuncu,  Karşıyaka ve Tuborg kulüplerinde basketbol ve yüzücülük yaptı.

2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba adlı filmde rol aldı. Bunu takip eden Hababam Sınıfı serisinde yardımcı oyuncu olarak görev aldı.

Ulusal kanallarda ve dizilerde oyunculuğunu sürdürdü. 2006 yılında senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu performansını gösterdi. Bu film ile 2006 Antalya Film Festivali'nde yarıştı ve hemen akabinde Kartal Tibet'in yönetmenliğinde “Amerikalılar Karadeniz’de” adlı filmde rol aldı. oyunculuk alanında üstün başarılara imza atan Ogün Kaptanoğlu, bu dönemde İstanbul’a yerleşti. Oyunculuk kariyerine İstiklal Harp Hikâyeleri adlı projelerde Şehit Şerife Bacı televizyon filminde başrol oynayarak devam etti. Kaptanoğlu, oyunculuğun yanında serbest dalış, dağcılık ve motor sporları ile de ilgilenmektedir.

Ogün Kaptanoglu’nun rol aldığı diziler;

Deli Gönül – 2017

Karagül – 2013

Ay Tutulması – 2011

Tek Türkiye – 2007

Senin Uğruna – 2007

Parmaklıklar Ardında – 2007

Taşların Sırrı – 2006

Büyük Buluşma – 2004

Filmografiler;

Hababam Sınıfı Merhaba - 2004

Hababam Sınıfı Askerde - 2005

Hababam Sınıfı 3,5 - 2006

Taşların Sırrı - 2002

Amerikalılar Karadeniz'de 2 - 2007

Kardan Adamlar - 2006

İstiklal: Kara Yılan - 2007

İstiklal: Şehit Şerife Bacı - 2007

Senin Uğruna - 2007

Parmaklıklar Ardında- 2007

Konak - 2009

Ay Tutulması - 2011

Ogün Kaptanoğlu bugün izleyici karşısına her hafta reyting rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul” adlı dizide Titan karakteri ile geçecek.

Ogün Kaptanoğlu, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, başrollerinde Engin Akyürek ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminin kadrosuna dahil oldu.

Milliyet gazetesinin haberine göre çekimleri İstanbul’da başlayan ve Assos’ta devam edecek olan filmde Yağız karakterine hayat verecek Kaptanoğlu, ‘Keşanlı Ali Destanı’nda da Irmak’la çalışmıştı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU HAFTA

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'da bu hafta yaşananlar herkesi şok etti ekran başına kilitledi. Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?  Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebileceksiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir