Görüş Bildir

Okuma evinin bilgisayarları çalındı

Adıyaman'da SODES projeleri kapsamında yaptırılan ve daha sonra işlemlerinde yasal düenlemeye aykırılık bulunduğu gerekçesiyle mühürlenen okuma evinin bilgisayarları çalındı.

Okuma evinin bilgisayarları çalındı
Sema Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 2010 yılında SODES projesi kapsamında Adıyaman Belediyesi'ne ait Cumhuriyet Mahallesi'ndeki araziye inşa edilerek hizmete açılan ve geçen ay tahsis işleminin yasal düzenlemeye aykırı olduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından mühürlenen Adıyaman Belediyesi Fatih Bilgi ve Kültür Evi'nin camlarının kırıldığını fark edenler polisi arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine gelen polisler, görevlilerle birlikte yaptığı incelemede okuma salonlarındaki 7 bilgisayar kasası ile 1 monitör ve bazı bilgisayar malzemelerinin çalındığını belirledi. Olay yerinde parmak izi çalışmasa yapan polisler, olayın fail yada faillerinin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
diğer taraftan aynı nedenle mühürlenen Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Adıyaman Belediyesi Sema-Der Vefa Bilgi ve Kültür Evi'nin de camlarının kırıldığı,ancak penceredeki korkuluklardan dolayı herhangi bir hırsızlık yapılmadığı öğrenildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi