Görüş Bildir

Ordu’da bir kişi dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada bir kişi babasını öldürdü, annesi ve 3 kardeşi ile bir akrabasını tabancayla yaraladı.

Ordu’da bir kişi dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Eskiköy Mahallesi'nde baba Dursun Özcan ve evin büyük oğlu olduğu öğrenilen Mehmet Özcan arasında fındık bahçesi yüzünden kavga çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Özcan, babası Dursun Özcan’ı tabancayla vurarak öldürdü. Babasını vuran Mehmet Özcan daha sonra yine olay yerinde bulunan annesi Gülhanım Özcan’ı, kardeşleri Cihan Özcan, Türkan Özcan, Ferda Özcan ve akrabası olduğu öğrenilen Ayşe Ahlat’ı vurarak yaraladı. Silahla ateş ederek babasını öldüren ve aile fertlerini yaralayan şüpheli Mehmet Özcan'ın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, olayda yaralanan kişiler Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçede bulanan özel bir hastanede tedavi altına alındılar. Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili görgü tanığı İsa Otyakmaz yaptığı açıklamada, “Bahçede fındık topluyordum bir haber geldi ve olayda yaralanan teyzemi bahçede yatarken gördüm. Daha sonra olay yerine yaklaşınca da herkesi birden vurulduğunu gördüm. Yer kavgası yüzünden oldu bu kavga ve yer için kardeşler mahkemeliklerdi” dedi.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi