Görüş Bildir

Özel Hareket Timi'ni görünce teslim oldular

Adana'da uyuşturucu satışı yüzünden çıkan silahlı çatışmada 20 yaşındaki Enver Şendur'u silahla vurarak ağır yaralayan şüpheliler, saklandıkları evde polise 1 saat direndi. Eve gelen Özel Hareket Timi'ni gören şüpheliler, operasyon korkusuyla teslim oldu.

Özel Hareket Timi'ni görünce teslim oldular

Merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yüzünden husumet bulunan iki grup sokakta karşılaştı. Gruptan E.T. ile adamları, yanlarındaki tabancarla Enver Şendur'a kurşun yağdırdı. Enver Şendur, vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı. Özel bir tıp merkezine kaldırılan Şendur, yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.
Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganların 44310 sokakta bir eve girdiklerini belirleyen polis ekipleri, zanlıların saklandığı evi kuşattı. Çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı polisler, E.T. ile 2 arkadaşının gizlendiği evi kuşattı. Sivil polislerin bir kısmı da damlara çıkarak elleri tetikte zanlılara 'teslim ol' çağrısı yaptı. Evde bulunduğu belirlenen 3 şüpheliye teslim olmaları için çağrı yapan polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı.
Zaman zaman evin penceresinden başlarını uzatan zanlılar, yaklaşık 1 saat boyunca polis ile pazarlık yaptı. İkna çalışmasının sonuç vermeyeceğini anlayan Asayiş Şube ekipleri, operasyon için Özel Harekat Timi'ni istedi. Zırhlı araçları ile bölgeye gelen Özel Tim'i gören 3 şüpheli, operasyon korkusuyla teslim olacakların söyleyip evden çıktı. Ekiplerce kelepçelenin şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlıların saklandığı eve giren ekiplerin yaptığı aramada 1 kalaşnikof, 1 otomatik tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 2 tabanca ile 2 el bombası bulundu.
Hayati tehlikesi bulunan Enver Şendur yoğun bakıma kaldırılırken, polisin soruşturması sürüyor.



Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi