Özge Özpirinçci yeni yaşın sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte bastı!

Fox TV’nin efsane dizilerinden olan 'Aşk Yeniden'in hırçın oyuncusu 'Zeynep' karakterini canlandıran güzeller güzeli oyuncu Özge Özpirinçci yeni yaşını kutladı.

Özge Özpirinçci yeni yaşın sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte bastı!

Akşam’ın haberine göre ekranların sevilen oyuncularından efsane sanatçı Özge Özpirinçci 30 yaşına bastı. Yeni yaşını başta karizmatik oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk olmak üzere yakın arkadaşlarıyla birlikte kutlayan ünlü oyuncu partiden renkli kareleri sosyal medya platformu üzerinden paylaştı.

Hazırlanan sürpriz doğum günü karşısında duygulanan Özpririnçci bütün arkadaşlarına teşekkür edip şu notu paylaştı.

Sana hala kendini 18 hissettiren dostların olduktan sonra 30'lar vız gelir tırıs gider! Şehir dışı set dönüşü eve apar topar girdiğimde beni muhteşem bir sürprizle karşıladılar! Zaten yaslanmak da bu değil mi... Sevdiklerinle geçirmiş olduğun günlere şükrederken daha çoklarını umut etmek... Beni bana çok güzel hissettiriyorsunuz asıl siz iyi ki varsınız!

Özge Özpirinçci Kimdir?

Kavak Yelleri, Melekler Korusun ve Cesaretin Varmı Aşka? Adlı T.V. dizileri ile tanınan Türk sinema, dizi ve reklam oyuncusu.

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretimini bu şehirde tamamlayan Özpirinçci, lise eğitimi için AFS (Öğrenci Değişimi) programı ile bir yıllığına gittiği A.B.D.’yi tercih etti.

Sabancı Üniversitesi’ni kazanan ve bu üniversitede Yönetim Bilimleri okuyan Özpirinçci, 2008 yılında mezun oldu. 2007-2008 yılları arasında, Cesaretin Var Mı Aşka adlı T.V. dizisinde Ebru karakterini canlandıran genç oyuncu, Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi tanınmış firmaların reklamlarında rol aldı.

Özpirinçci, Kanal D’nin beğenilen gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde, 2008-2009 yılları arasında kanser hastası olan Ada adlı karakteri canlandırdı. Kavak Yelleri’nin ardından, Show T.V.’de yayınlanmakta olan Melekler Korusun adlı dizide İpek Taşkır karakterini canlandırdan Özpiriçci, bu rolle ilk defa başrol oyuncu olarak bir yapımda yer alma fırsatını yakaladı.

Başarılı oyuncunun yer aldığı ilk sinema filmi, Zülfü Livaneli’nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği Veda oldu. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatının anlatıldığı filmde genç oyuncu, Fikriye Hanım’ı canlandırdı.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı’nın yaptığı “Anadolu Kartalları” adlı sinema filminde Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Ekin Türkmen, İsmail Filiz, Hande Subaşı, Çağatay Ulusoy, İlhan Şeşen, Alpay Kemal Atalan ile birlikte oynamıştır. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı, ancak 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Aşk Yeniden (dizi)

2013-2014 - Aramızda Kalsın (dizi)

2013 - Tatar Ramazan(dizi)

2012 - Kayıp(sinema

2012 - Ağır Roman Yeni Dünya (dizi)

2011-2012 - Al Yazmalım (dizi)

2011 - Anadolu Kartalları (sinema)

2010-2010 - Deli Saraylı (dizi)

2010 - Veda(sinema)

2008-2010 - Melekler Korusun (dizi)

2008-2009 - Kavak Yelleri (dizi)

2007-2008 - Cesaretin Var Mı Aşka (dizi)

Kaynak: Diyarbakır Söz