Özgü Namal Ahmet Serdar daha Nefes'i büyütmeden ikinci bebeği bekliyor

Bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisinin asi avukatıydı Özgü Namal. 2014 yılında yakışıklı reklamcı Ahmet Serdar ile aşk yolculuğuna giren ve bir sene sonrasında da Nisan ayında oğlu Nefes’i kucağına alan güzel oyuncu ve bir dönem Yetenek Sizsiniz programında jüri üyeliği yapan Özgü Namal’ın 1,5 aylık hamile olduğu ve bunu sadece yakın arkadaşlarıyla paylaştığı iddia ediliyor.

Özgü Namal Ahmet Serdar daha Nefes'i büyütmeden ikinci bebeği bekliyor

2014 yılında reklamcı sevgilisi Ahmet Serdar’la aşk yolculuğuna giren ve bir sene sonra da oğlu Nefes’i dünyaya getiren Özgü Namal’ın ikinci kez bebek beklediği konuşuluyor.

EKRANLARA ARA VERDİ

Nefes’i doğurduktan sonra televizyon ekranlarına ara veren güzel oyuncu Namal’ın 1.5 aylık hamile olduğu ve bu mutlu haberi sadece arkadaşlarıyla paylaştığı iddia edildi.

İSTANBUL'DA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Yogayla alakadar olan Ahmet Serdar Oral’la Antalya Kaş’ta gözden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Özgü Namal, oğlunu, Nefes’ini orada büyütüyor. İstanbul’a dönme fikrine pek sıcak bakmadığı öğrenilen Özgü Namal’ın, bir süre daha gelen dizi tekliflerine “Hayır” diyeceği ve bebeğini orada dünyaya getireceği iddia ediliyor.

Kaynak: Star

Kaynak: Diyarbakır Söz