Görüş Bildir

Parasını alamayınca yüksek gerilim hattına çıktı

Adapazarı'nda, güneş enerji sistemi kurduğu firmadan alacağı olan 130 bin liranın ödememesine tepki gösteren iş adamı Ali Osman Öksüz yüksek gerilim hattına çıkarak parasının ödenmesini istedi. Daha önce de bazı illerde alacaklarını tahsil edebilmek için aynı yöntemi kullanan Ali Osman Öksüz, 4 saat sonra direkten aşağı indi.

Parasını alamayınca yüksek gerilim hattına çıktı
Bugün öğle saatlerinde Erenler Yeni Mahalle'de yüksek gerilim direğinin üzerinde bir kişinin olduğu polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yaklaşık 25 metre yükseklikte bulunan kişinin Ali Osman Öksüz olduğunu belirledi. Adapazarı'nda güneş enerjisi sistemi kurduğu firmadan 130 bin lira alacağı olduğunu ve bu alacağını almadan direkten inmeyeceğini söyleyen Ali Osman Öksüz, polislere "Bu para elektrik direğinin dibine konulacak. Ben de ineceğim" dedi. Ali Osman Öksüz yaklaşık 4 saat sonra ikna edilerek indirildi.
Ali Osman Öksüz'ün daha önce başka illerde aynı yöntemi kullandığı belirlendi. İlk kez 7 yıl önce Sivas'ta kaldığı otelin çatı katına çıkan Ali Osman Öksüz'ün, olay yerinden tesadüfen otomobiliyle geçen Sivasspor'un o dönemki teknik direktörü Bülent Uygun'un çatıya çıkması sonucu ikna edildiği belirtildi. Öksüz'ün alacaklarını tahsil etmek için Sivas, Ankara ve ailesinin yaşadığı Osmaniye'de benzer yöntemleri kullandığı öne sürüldü.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi