PKK kuryesi ve FETÖ/PYD’ye ait ev ilişkisi

Şanlıurfa’da polis ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün üst düzey elemanı ‘Bahoz’ kod adlı M.E.’nin, Harran Üniversitesi öğrencisi örgüt kuryesi H. Ş. İle Mardin Kızıltepe’deki militanlara pusula göndereceği bilgisine ulaştı.H. Ş.’nin içinde bulunduğu otobüs Mardin yolunda durduruldu. Kurye terörist pusulayı yutmak isterken kıskıvrak yakalandı

PKK kuryesi ve FETÖ/PYD’ye ait ev ilişkisi

Şanlıurfa’da polis ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün üst düzey elemanı ‘Bahoz’ kod adlı  M.E.’nin, Harran Üniversitesi öğrencisi örgüt kuryesi H. Ş. İle Mardin Kızıltepe’deki militanlara pusula göndereceği bilgisine ulaştı.

H. Ş.’nin içinde bulunduğu otobüs Mardin yolunda durduruldu. Kurye terörist pusulayı yutmak isterken kıskıvrak yakalandı. Bu teröristin verdiği ifadelerle ‘Bahoz’ kod adlı M. E. de kaldığı evde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. ‘Bahoz’un “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan ve “Canlı bomba” şüphesiyle arandığı belirlendi. PKK kuryesi H.Ş.’nin kaldığı yerin ise bir başka terör örgütü FETÖ/PYD’ye ait ev olduğu ortaya çıktı. H.Ş. ile birlikte aynı evde kalan 5 kişi daha yakalandı. Evde yapılan aramada ise PKK’ya ait örgütsel dokümanlarla birlikte

Fethullah Gülen’e ait 77 kitap ele geçirildi. Terörist H.Ş.’nin FETÖ mensubu bir kişi tarafından eve yerleştirildiği belirlendi.

‘CANLI BOMBA’ ANKARA’YA GİREMEDİ

Türkiye genelinde ‘Canlı bomba’ şüphelisi olarak aranan PKK’lı kadın terörist R.İ. ise  Ankara girişinde Gölbaşı’nda dün yakalandı. Yol denetimi sırasında yakalanan 21 yaşındaki R.İ., tutuklandı.

kaynak:turkiye

Kaynak: Diyarbakır Söz