POMEM 10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları ne zaman? - şartlar değişti mi?

POMEM 10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları 10 Ekim'den 17 Ekim'e uzatıldı.

POMEM  10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları ne zaman? - şartlar değişti mi?

Polis Akademisi 10 bin özel harekat polisi alımı için son dakika açıklama yapıldı. 10 bin özel harekat polis alımı başvuruları ne zamanyapılacak sorusunun cevabı geçtiğimiz günlerde 10 Ekim olarak açıklanmış, ancak başvuru şartları ve detayları adaylar için uyumsuz gelmişti. Özellikle de yaş sınırı için daha önceye ya da daha sonraya alınması için çok sayıda başvuru yapılmıştı. POMEM son dakika açıklama ile 10 bin özel harekat polisi alımı başvuruları 10 Ekim iken 17 Ekim'e uzatıldı. Başvuru tarihinin ertelnemesideki sebep olarak duyuru da teknik bir aksaklık olduğu yönündeki açıklamalardı.

POMEM 10 BİN ÖZEL HAREKAT POLİSİ ALIMI BAŞVURULARI

Açıklanan metinde 36 ay ile ilgili herhangi bir değişikliğin olmadığı da belitildi. Yapılan o kadar şartlardaki değişiklik isteğinden sonra yapılan 10 bin özel harekat polisi için başvuru rtelemesin de adaylar bir hayli umutlu oldu ve başvuru şartlarının değişeceği yönünde iddialarda buundu. Bakalım başvuru koşullarınd ne gibi bir değişiklik olacak.

POLİS AKADEMİSİ 8 EKİM TARİHLİ AÇIKLAMASI

“Özel Harekat Branşında Yetiştirilmek Üzere 19.POMEM'e Başvuru Yapacak Adaylara duyuru” başlıklı yazıda şunlara yer verildi: Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvuruların 10 Ekim 2016 başlayacağı bildirilmiştir. Ancak bilgi işlem sisteminde yaşanan teknik sorunlar nedeniyle ön başvurular 17 Ekim 2016 tarihine ertelenmiştir denildi

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

(Özel Harekat Branşında Yetiştirilmek Üzere 19.POMEM'e Başvuru Yapacak Adaylara DUYURU

Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvuruların 10 Ekim 2016 başlayacağı bildirilmiştir.

Ancak bilgi işlem sisteminde yaşanan teknik sorunlar nedeniyle ön başvurular 17 Ekim 2016 tarihine ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. )

Kaynak: Diyarbakır Söz