Poyraz Karayel 52. yeni bölüm son bölümünde neler oldu?

Kanal D ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Poyraz Karayel 52. yeni bölüm son bölümünde neler oldu? Poyraz Karayel 52. yeni bölümünde neler oldu? Poyraz Karayel 53. yeni bölüm son bölüm 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm son bölümünde neler oldu?

Kanal D ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Poyraz Karayel 52. yeni bölüm son bölümünde neler oldu? Poyraz Karayel 52. yeni bölümünde neler oldu? Poyraz Karayel 53. yeni bölüm son bölüm 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı 

Poyraz Karayel efsanesi bu akşam kaldığı yerden devam edecek. Poyraz Karayel'in bu akşam yayınlanan bölümüne Neşet ve Sadrettin'in hain planları damgasını vuracaktır.  İşte Poyraz Karayel'de bu akşam olacaklar. Sadreddin’in Adil’in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri çok sinirlenmiştir. Yine de Sadreddin’i geri kazanmak için bir adım atar. Fakat Sadreddin’in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Tam tersine Bahrilere inanılmayacak tehditlerde bulunur. İpler iyice gerilir.

Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül’ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül’ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz’ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül’ü beklenmedik bir karar vermeye iter.

Sadreddin’i Adil’in adamlarından koparmak için Poyraz’ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet’in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır...

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi.

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

 

İlker Kaleli    

Ahmet Poyraz Karayel

    1-    Mayıs 1981 doğumludur. Adil Topal'ın oğlu, Meltem'in ağabeyi, Sinan'in babası ve Begüm'ün eski eşidir. 3 yaşındayken babasının bir arkadaşı tarafından kardeşiyle birlikte İsmail Karayel'e evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar Poyraz babasının İsmail Karayel olduğunu sanmıştır. Dizinin ilk sezonunda Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi'nde polis olan Poyraz, bir iftira sonucu hapis cezası alır ve oğlunun velayeti eski kayınpederi Ünsal'a verilir. Hapisten çıktıktan sonra hem oğlunun velayetini geri alabilmek için, hem de takip etmek için Bahri Umman'ın yanında işe başlar, fakat daha sonra polis olduğu ortaya çıkınca ayrılır. İkinci sezonun başında yine Organize Suçlar masasında başkomiser olan Poyraz, daha sonra terfi alarak emniyet amiri olmuştur. Başkaları tarafından serseri bir tip olarak görülse de, aslında çok iyi bir insandır. Hayatı boyunca sevgi görmediğinden yakınır. Oğluna çok düşkündür. Ayrıca Bahri Umman'ın kızı Ayşegül ile de aşk yaşamaktadır. Dizinin 41. bölümünde Ayşegül ile evlenme kararı almıştır. 44. bölümde ise polislikten istifa etmiş ve Ayşegül'ü kürtaj eden doktorun peşine düşerek onu öldürmüştür.

Burçin Terzioğlu    Ayşegül Çilingir (Umman)    

1-    Bahri'nin kızı, Sadreddin'in kardeşi. 1985 doğumludur. İlk adı Müzeyyendir. Babası ile arası soğuk olduğu için annesinin soyadı olan "Çilingir" soyadını kullanmaktadır. Kardeşi Onur'un ölümünden dolayı babası ve ağabeyini suçladığı için yıllarca onlarla görüşmeyi reddetmiş, onların içinde bulunduğu karanlık dünyadan kendisini soyutlamıştır. Kardiyologdur ve dizinin ilk sezonunda Zafer'in kızının doktorluğunu yapmış, ayrıca bir tedavi merkezinde de çalışmıştır. Güzel, zeki ve güçlü bir kadındır. Bindiği takside tanıştığı Poyraz ile daha sonradan sevgili olmuştur. Bazen aralarında kavgalar yaşansa da, yine de Poyraz'a aşıktır. Dizinin ikinci sezonunda ise Despina'nın açacağı hastanenin işleriyle uğraşmaktadır. Dizinin 41. bölümünde hamile olduğunu öğrenmiştir ve Poyraz ile evlenmeye karar vermiştir. Ancak 43. bölümde Adil Topal'ın emriyle kürtaj olmak zorunda kalarak bebeğini kaybetmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz