PUHU TV Fi ikince sezon Çi 4. bölümünde yaşanacaklar yayımlandı

Geçtiğimiz sene çok meraklı bakışlar içinde başlayan dijital platform olan PUHU tv'de startını alan Fi ikinci sezon Çi olarak karşımıza çkmıştı.Fi 2.yeni sezon Çi 4. yeni bölümü bugün yayınlandı. İşte, Fİ Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası

PUHU TV Fi ikince sezon Çi 4. bölümünde yaşanacaklar yayımlandı

PUHU TV Fi dizisinin 2. sezonu olan Çi 4. bölüm fragmanı yaklaşık olarak iki haftadır merakla beklenmekteydi. Geçtiğimiz sene çok meraklı bakışlar içinde başlayan dijital platform olan PUHU tv'de startını alan Fi ikinci sezon Çi olarak karşımıza çkmıştı. Sadece 13 bölümden ibaret olduğu söylenen dizi bu sene de yoğun ilgiden sebepli devam etme kararı aldı ve karşımıza isim değişikliği olarak çıktı. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Çi 4. bölüm fragmanı son dakika olarak yayınlandı. Fi 2.yeni sezon Çi 4. yeni bölümü bugün yayınlandı. İşte, Fİ Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren çok sevilerek takip edilen ve izlenme rekorları 100 milyonu geçen Fi 2. sezon Çi'de aynı rekora ulaşarak izlenme rekorlarını dijital platformlar üzerinden kırdı. Türkiye'de Ay Yapım tarafından imzası atılan dizi PUHU tv ekranlarından yüz milyonlara hitap etmekte.

Fi 2. sezon Çi geçtiğimiz hafta Cmartesi yayınlanması gerekn bölümünün yayınlanmaması üzerine herkes meraklı bakışlar ile dizinin yeni bölüm ne zaman diye araştırmaya başladı. İşte son dakika sevindirici haber geldi ve Fi 2. sezon Çi 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merakla beklenen açıklama öncesinde Fİ Çİ resmi internet sayfasından yapıldı.  Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin ikinci yeni sezonu Çi 4.bölüm ne zaman başlayacak sorusunun akabinde fi yeni sezn çi yayı gününün değiştiği iddialarınaı da yanıtını buldu.  Fİ 2.yeni sezon Çi 4.bölüm bugün ne zaman saat kaçta başlayacak?

Fİ Çİ 4. BÖLÜM NE ZAMAN

Gündemde adından fazlasıyla söz ettiren, çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Fi yeni sezon Çi bu nefes kesen ilk 3 bölüm sonrasında 4.bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Fi yeni sezon Çi 4.bölümü bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Konuya ilişkin Fİ Çİ resmi sosyal medya hesaplarında dizinin 8 Aralık tarihinde Puhu TV'de saat 21:00'da 4.bölümüyle izleyicilerle buluşacağının açıklaması gerçekleştirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz