Görüş Bildir

Sabancı Veliahti Hacı Sabancı Ahu Yağtu aşkı dudak dudağa yaşandı

Cem Yılmaz'ın eski karısı çocuğunun annesi Ahu Yağtu'nun yeni sevgilisi Hacı Sabancı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Hacı Sabancı'nın yeni sevgilsi olarak anılan Ahu Yağtu kimdir? 34 yaşındaki sevgilisi Özge Ulusoy'dan geçtiğimiz Nisan ayında ayrılan Hacı Sabancı, şu sıralar Ahu Yağtu ile anılıyor.

 Sabancı Veliahti Hacı Sabancı Ahu Yağtu aşkı dudak dudağa yaşandı

Cem Yılmaz'ın eski karısı çocuğunun annesi Ahu Yağtu'nun yeni sevgilisi Hacı Sabancı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Hacı Sabancı'nın yeni sevgilsi olarak anılan Ahu Yağtu kimdir? 34 yaşındaki sevgilisi Özge Ulusoy'dan geçtiğimiz Nisan ayında ayrılan Hacı Sabancı, şu sıralar Ahu Yağtu ile anılıyor.

AHU YAĞTU HAKKINDA

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 İzmir’de doğdu. Çocukluğu Karşıyaka’da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Sanat okulundan mezun oldu. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir‘den İstanbul’a taşındı. Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapan başarılı manken, birçok reklam filminde de rol aldı. 2001 yılında 90-60-90, Kampüsistan-2003- Savcının Karısı-2005, 29-30-2006, Komiser Nevzat-2007, Kavak Yelleri-2007, Aşk ve Ceza-2010 rol aldığı dizilerdir. 2010 senesinde Bir Avuç Deniz sinema filminde oynadı. Ahu Yağtı, 2000 yılında 22 yaşındayken kenkat Doğan Akçura ile yaptı ancak bu evlilik 5 yıl sürdü. 10 Mart 2012 tarihinde Cem Yılmaz ile hayatını birleştiren ancak kısa bir süre sonra ünlü komedyenle yollarını ayıran Ahu Yağtu’nun bu evlilikten Kemal adında bir oğlu var. İş hayatına 1993 yılında modellikle başlayan Ahu Yağtu, oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına kadar birçok alanda kendini göstermeye devam ediyor.

Hacı Sabancı (30) ile Cem Yılmaz’ın eski eşi, mankenoyuncu Ahu Yağtu (39) önceki gece Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da sabaha kadar çok samimi şekilde eğlendi. 

SABAH 05.00'TE BİTTİ

 Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; çift dikkatli bakışlara aldırmadan danslar etti, öpüştü. Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu’nun, 02.00’de başlayıp sabah 05.00’te biten eğlencesine bir ara oyuncu Farah Zeynep Abdullah da katıldı.

'ÇOK AĞLADIM DEMİŞTİ'

Hacı Sabancı 6 yıl aşk yaşadığı manken-oyuncu Özge Ulusoy’dan (34) geçen Nisan’da ayrılmıştı. Özge Ulusoy “İlişki bitince çok ağladım. Aşk acısını yenmek için sürekli çalışıyorum” demişti.

ÇOK RAHATSIZIM!

Bu haberin ardından Ahu Yağtu bir açıklama yaptı. Yağtu "Adımın bu tip bir haberle anılmasından son derece rahatsızım, devam ettigi takdirde yasal işlem başlatacağımı üzülerek belirtmek zorundayım" dedi. 

Duymayan Kalmasın programının haberine göre öğrenciler Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ların veliahtı Hacı Savancı'dan ayrılan Özge Ulusoy'a yüklendi. Söyleşide "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacım mı var!" diyen Özge Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu. Gerilen Özge Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şıkel) Emre Altuğ’la evliydi. Bir şey söyleyeceğim. Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Bunun üzerine öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken şöyle konuştu:

"Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin." 

AŞKI ANLATAN İLK KELİME "GÜVEN"

Kalbinin boş olduğunu da belirten Özge Ulusoy, söyleşi sırasında "Aşk gelecek diye ümit ediyorum yüce rabbimden... Aşkı üç kelimeyle tanımlarsam, eeee durun güven, yoksa aşk olmuyor herhalde ve ikinci sırada huzur..." şeklinde konuştu. Ünlü mankenin ilk sıraya güveni koyması son ilişkisinde ihanete uğradığı iddialarını yeniden akıllara getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir