Sakarya Üniversitesi son dakika operasyon

Sakarya Üniversitesi'nde gözaltına alınan ve tutuklanan öğretim görevlisi sayısı 10 oldu

Sakarya Üniversitesi son dakika operasyon

 Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) gözaltına alınan hocalar açıklandı mı? sorusu özellikle de üniversitede okuyan öğrenciler tarafından çok merak edilmekte. FETO'nun izlerine rastlanan Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) düzenlenen operasyonlar sonrasında aralarında doçentlerinde bulunduğu gözaltına alınan 11 öğretim görevlisinden 10'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 1 öğretim görevlisi de denetmli olarak serbest bırakıldı. Okulların açılmasına sadece sayılı günler kala açığa alınan ve tutuklananların yerine atanacak isimler merakla beklenirken, Sakarya'da feto operasyonu ve detayları haberimizde

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TUTUKLANAN ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen SAÜ'de görevli 11 zanlının savcılık sorgusu tamamlandı.

TUTUKLANANLAR İSİMLERİ AÇIKLANMADI

 Sakarya Üniversitesi'nde görevli 11 öğretim üyesinden E.Ç., Ö.Ç., Ö.Ç., A.A., M.Ş., M.Ü., S.T., Ü.Ö., A.K. ve M.B. tutuklanırken, F.Ö. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan aralarında doçent ve yardımcı doçentlerin de bulunduğu 10 kişi tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz