Görüş Bildir

Şanlıurfa Eyyübiye'de hain pusu! Aracı iftar vakti kalaşnikofla taradılar

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Kırsal Mahallesi Akçakale yolu üzerinde bulunan bir araca son dakika düzenlenen silalı saldırı da 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Düzenlenen saldırının iftar saati ciivarında meydana geldiği ve aracın pusu kurularak beklendiği öğrenildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de hain pusu! Aracı iftar vakti kalaşnikofla taradılar

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Kırsal Mahallesi Akçakale yolu üzerinde bulunan bir araca son dakika düzenlenen silalı saldırı da 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Düzenlenen saldırının iftar saati ciivarında meydana geldiği ve aracın pusu kurularak beklendiği akabinde de kalaşnikof silahlarla tarandığı açıklandı. Silahlı saldırıda 35 yaşındaki Ahmet Altun öldü, yanındaki amcasının oğlu Eyyüp Altun ise ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Uğurlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Altun ailesinin bulunduğu sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce UğurluMahallesi çıkışında pusuya düşürülerek kaleşnikof ile tarandı. Saldırganlar kaçarken, otomobildeki amca çocukları Ahmet Altun ile Eyyüp Altun yaralandı. Yaralı kuzenler, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Altun doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Ahmet Altun'un cesedi otopsi için morga konulurken, ölüm haberini duyup hastaneye akın eden yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir