Görüş Bildir

Şanlıurfa'yı huzur sardı

Şanlıurfa'da düzenlenen huzur operasynunda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı açıklandı

Şanlıurfa'yı huzur sardı

Gün gün duyumlanan huzur operasyonlarının bir yenisi de ŞAnlıurfa'da akşam saatlerinde gerçekleşti. Şanlıurfa'da 320 polisin katılımı ile gerçekleştirilen huzur operasyonunda çok sayıda adrese baskın yapıldı. Şehirdeki eğlence merkezlerini hedef alan aramalarda aralarında konsomatrislerin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

ŞANLIURFA'YI HUZUR SARDI

Şanlıurfa'da polisin düzenlediği huzur operasyonunda konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 28 Suriyeli kadın ve çeşitli suçlardan aranan 14 kişi gözaltına alındı. Kentteki eğlence merkezlerine akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 320 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.

MEKANLAR BASILDI

Operasyonda, mekanlarda konsomatris olarak çalıştıkları öne sürülen 28 Suriyeli kadın ve çeşitli suçlardan aranan 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir