Görüş Bildir

Sarp Leventoğlu ile büyük aşkı Birce Akalay boşanıyor mu, Leventoğlu Kimdir?

Güzel oyuncu Birce Akalay, “Deliormanlı” filminde başrolü paylaştığı eşi Sarp Levendioğlu ile gala gecesi tartıştığı, evliliklerinde ciddi bir kriz yaşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Sarp Leventoğlu ile büyük aşkı Birce Akalay boşanıyor mu, Leventoğlu Kimdir?

Akşam’da yer alan habere göre Önceki gün Akmerkez’de objektife takılan Birce Akalay, kavga haberleriyle ilgili “Herkesin içinde kavga edecek insanlar mıyız? Bu haberler yaptığımız işin, filmimizin önüne geçti. Yazık günah emeklerimize” dedi.

Ünlü oyuncu, boşanacaklarına dair haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Artık o kadar sıkıldık ki bu tarz haberlerden, gülüp geçiyoruz. Öyle bir şey olsa zaten sizlere söyleriz. Evlilik kurumu kolay harcanabilecek bir şey mi sanıyorlar? Birbirimizle barışık gayet güzel yaşıyoruz. Sarp, bugün gala için Ankara’ya gitti, ben dizi çekimim nedeniyle katılamadım. Şimdi onun için de dedikodu çıkarır, ‘Sarp galaya yalnız gitti’ derler. Bunun adı kötü niyet.”

Sarp Leventoğlu Kimdir?

Sarp Levendoğlu, 1982 yılında Ankar’da dünyaya gelmiş. Annesinin adı Emine’dir. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğenidir. Ankara'da ortaokulu bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. İstanbul Karaköy'deki Saint Benoit Lisesi’nde okudu. Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ama devam zorunluluğundan devam etmedi ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Oyunculuğa 6 yaşında TRT'nin bir dizisinde başladı. Seneler sonra dayısı Mustafa Altıoklar'ın yönettiği “O Şimdi Asker” filminde rol aldı. Ardından “Lise Defteri”nde baş rollerden birini oynadı. Daha sonra 'Emret Komutanım' dizisinde 80 bölüm oynadı.

"O Şimdi Asker" adlı sinema filmi ve Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri ve "Emret Komutanım Şah Mat" adlı sinema filminde rol almıştır. "Gece Gündüz" adlı TV dizisinde Aslan Başkomiser rolünde çılgın bir polisi canlandırmaktadır.

"Emret Komutanım" ve "Gece Gündüz" dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.

Sarp Levendoğlu Oyuncu Begüm Birgören ile nişanlıydı ayrıldılar.

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

Filmleri

2011 - Mor Menekşeler -"TV Dizisi" TRT1

2010 - Kirli Beyaz -"TV Dizisi" FOX

2010 - Kalp Ağrısı -"TV Dizisi" ATV

2008 - Gece Gündüz -"TV Dizisi" Kanal D

2007 - Zeliha'nin Gözleri -TV Dizisi Star TV

2007 - Emret Komutanım Şah Mat - Sinema

2005 - Emret Komutanım - TV Dizisi Show TV - Kanal 1

2004 - Çınaraltı - TV Dizisi

2003 - Lise Defteri - TV Dizisi Kanal D

2002 - O Şimdi Asker

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi