Sayısı milyonlarla ifade ediliyordu! Fi dizisi ikinci sezon Çi ile bitecek mi?

Fi dizisi bitecek mi? Fi dizisi hakkında ortaya atılan iddialar milyonlarca izleyicisini adeta üzdü. sayısı yüz miyona ulaşan Fi dizisi yeni sezon Çi ile PUHU TV ekranlarındaki yerini alırken, Fi Çİ Pİ tiplemesinin sonlanacağı kesinleşti.

Sayısı milyonlarla ifade ediliyordu! Fi dizisi ikinci sezon Çi ile bitecek mi?

Fi dizisi bitecek mi? Fi dizisi hakkında ortaya atılan iddialar milyonlarca izleyicisini adeta üzdü. sayısı yüz miyona ulaşan Fi dizisi yeni sezon Çi ile PUHU TV ekranlarındaki yerini alırken, Fi Çİ Pİ tiplemesinin sonlanacağı kesinleşti. sayısı milyonlarla ifade edilen dizinin bitme sebebi ne olabilir ki? Çok izlenilen adeta kalplerde yer edinen ve büyük merakla yeni bölümünün başlaması beklenilen Fi bitiyor mu sorusunun cevabını izleyicileri araltırma bile korkuyor. Fi yazarı Yazar Azra Kohen, katıldığı bir programda ikincisezon sonunda fi bitecek dedi.

Fİ BİTİYOR MU

Fi-Çi-Pi’nin yazarı Azra Kohen geçen gün katıldığı bir radyo programında  ‘Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan ve cesur sahneleriyle ilgi uyandıran diziyi bitireceklerini açıkladı. İşte Kohen’in o açıklaması; “Birinci sezonda ilk bölüm evet kitaba bağlı ama ikinci bölümden sonra her şey değişiyor. Üçüncü bölümden itibaren kitaptaki referans noktaları sabit kalarak, sadece birinci sezon için söylüyorum, bambaşka bir hikaye anlatıyorlar. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz. Doğru olanı yapmak lazım, şu an kendi merkezinden çıktığı için amacına hizmet etmediği için devam etmesinin bir anlamı yok. Oturduğum yerden çok güzel para kazandığımız düşünebilir insanlar ama beni gerçekten yakından tanıyanlar ve anlayanlar bilsinler ki, benim amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum.”

DÖRT SEZON SÜRECEKTİ

Dört sezon sürmesi gereken bir diziyi ikinci sezonda bitirmenin bazı hesaplaşmalara yol açtığını ve düşman edinmeden bunu becerebileceğini düşündüğünü söyleyen Kohen röpörtajına, "Edineceksem de yavrularımı korumak için, bir anne gibi davranmam gerekir. Dayağımı yemesi gereken varsa atarım. Dizinin muazzam bir ekibi var. Çok değişik bir standartta bu topraklarda çekilen bir dizi. Mert Baykal çok yetkin bir yönetmen. Aynı zamanda yapımcımız da çok iyi. Asla haksızlık etmek istemiyorum." diyerek devam etti. 

Başrollerinde birbirinden ünlü isimleri oluşturan dizi geçtiğimiz sezon 'Fi', bu sezon ise 'Çi' ismi ile izleyici karşısına çıkıyordu... Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal, Nehir Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Jale Arıkan'ın başrollerini paylaştığı yapımın 4. bölümü 8 aralık'ta 5. bölümü 15'inde, 6. bölümü ise 22 aralıkta izleyicileriyle buluşacak

Fi, Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim internet dizisi. 12 bölüm süren birinci sezon puhutv üzerinde 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. Romanları, senaryosuna Nükhet Bıçakçı'nın uyarladığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Mert Baykal üstlenmiş olup başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant paylaşmaktadır. İkinci sezonun ise 9 Kasım 2017'de başladı.

Birinci sezonda psikiyatr olan Can Manay'ın hayatı anlatılmaktadır. Manay, hem üniversitede psikoloji dersleri vermekte, hem de kendi televizyon programında terapi yapmaktadır. Şans eseri karşılaştığı Duru'ya aşık olur ama Duru'nun Deniz adında sevgilisi vardır. Ayrıca ders verdiği okuldaki Bilge isimli öğrencisinin iyi bir psikolog olacağına inanmakta ve onun sınırlarını zorlamaktadır. Öte yandan Özge Egeli isimli bir muhabir Can Manay'ın kirli geçmişini ortaya çıkarma konusunda kararlıdır.

Dizi, ikinci sezonu da tamamlandığı zaman her hafta ikişer bölüm olmak üzere Mart-Haziran 2018 tarihlerinde televizyonda Show TVkanalında yayınlanacaktır.

Fİ KÜNYESİ

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru Durulay (Serenay Sarıkaya), bir konservatuvar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır. Henüz okulu bitmeden Can Manay'ın New York'e gönderdiği dans videosu ile New York Academy seçmelerine kabul edildi.Pastel tonlardaki giysileri ve sade takılarıyla güçlü bir stile sahip.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir, Eşcinseldir,] fakat buna rağmen ilerleyen bölümlerde Sadık'a karşı olan hisleri artmıştır. Kıyafet seçiminden daha önemli şeylere zaman harcaması gerektiğini düşündüğü için giydiği giysiler hep günlüktür.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir. Zeka geriliği olan bir kardeşi ve babasıyla birlikte fakir bir hayat sürmekte, okulundaki bursunu korumak için ise her şeyi yapmayı kafasına koymuş cesur biridir.

Eti (Tülay Günal), Can Manay'ın doktoru ve geçmişini bilen kadın

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant), ünlü bir medya şirketinin patronu. Çoğu kişi Can Manay ile ikisini dost olarak bilmekte, ama aslında Can, sahip olduğu eski karısı Yıldız'ın dosyaları ile Sadık'ı tehdit etmekteydi. Sadık ise Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak amacıyla Özge'yi tutmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz