Serdar Ortaç eşi Chloe'nin bikinili pozuna tam puan verdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin bikinili pozları çok konuşuldu. Ağır hastalığının izlerini yavaş yavaş eşi sayesinde silmeye çalışan Serdar Ortaç, eşinin tanga bikinisi ile alakalı açıklama yaptı.Serdar Ortaç ve eşi Chloe cesur bikinisi hakkında ne dedi.

Serdar Ortaç eşi Chloe'nin bikinili pozuna tam puan verdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin bikinili pozları çok konuşuldu. Ağır hastalığının izlerini yavaş yavaş eşi sayesinde silmeye çalışan Serdar Ortaç, eşinin tanga bikinisi ile alakalı açıklama yaptı. Senelerce irliktelikleri hakkında hiç konuşmayan ve evliliklerinde hiç bir zaman kara bulutlar dolaşmayan Serdar Ortaç ve eşi Chloe cesur bikinisi hakkında gayet normal şeklinde açıklama yaptı.

O KALÇALARA ANCAK BEN DOKUNABİLİRİM

Şarkıcı Serdar Ortaç, konser vermek için geçen gün İzmir’e uçtu. Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere açıklama yapan Ortaç, eşinin giydiği tanga bikini yüzünden tartıştığı iddiasına açıklık getirdi. Ortaç, “Bikinisine karışmam” diyerek iddialara son noktayı koydu. Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıllarda Hakan Gence'ye verdiği röportajda 'Kıskanç mısın?' sorusuna 'O çok kıskanç. Benim umurumda değil. Yan masadaki adam, yanımda oturan kadın için "Ne güzel kalçaları" var derse gurur duyarım. Çünkü sen o kalçalara ancak bakarsın. Ama ben dokunabilirim.' demişti.

BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Geçtiğimiz gün Bebek'te eşi Chloe Loughnan ile birlikte baş başa yemek yiyen 47 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, mekan çıkışı basın mensuplarının yanı sıra hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan ünlü popçu, Bodrum'a tatilden çok iş için gittiğini söyledi.

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’ın kendi tasarladığı bikini koleksiyonundan bahsetti. Ortaç, “Açıkçası ilk duyduğumda ‘Bırak kızım girme bu işlere’ dedim. Fakat beni utandırdı. Yaptığı tasarımlar sadece benim tarafımdan değil herkes tarafından beğenildi. Artık iş kadını oldu kendisi” dedi. ‘EMEKLİ OLMA ZAMANIM GELDİ’

Emekli olmak istediğini vurgulayan Sedar Ortaç, “Mümkün mertebe artık Chloe bikiniden sonra ceket yapsın, gömlek yapsın. Bol bol satış yapıp para kazansın. Bende evde oturayım artık. Emekli olma zamanım geldi” diyerek gülümsedi.

OLAY OLDU DENİLMİŞTİ

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, Bodrum tatiline devam ediyor. Chloe Loughnan'ın cesur bikinileri dikkat çekiyor.

CHLOE'NİN BİKİNİSİ

Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün Türkbükü'ndeki Galen Beach'teydi. Chloe, plajda cesur bikinisiyle boy gösterdi. Ortaç'ın bakışları her şeyi anlattı: Serdar Ortaç 'peki bunun geri kalanı nerede?' der gibiydi.

GÖZÜNÜ SERDAR'DAN AYIRMADI

Chloe, gözünü şu sıralar hastalığı yeniden nükseden Serdar Ortaç'ın üstünden ayırmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler