Serenay Sarıkaya Bodrum tatilinde doğum gününde öyle bir sürpriz yaşadı ki

Adanalı, Medcezir derken şimdi de Fi dizisi ile ünlenen Serenay Sarıkaya, gün gün sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle de güzel fiziği ile erkeklerin rüyasını süsleyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya üzerinden Bodrum'dan çekilmiş fotoğraflarını ekledi.

Serenay Sarıkaya Bodrum tatilinde doğum gününde öyle bir sürpriz yaşadı ki

Adanalı, Medcezir derken şimdi de Fi dizisi ile ünlenen Serenay Sarıkaya, gün gün sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle de güzel fiziği ile erkeklerin rüyasını süsleyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya üzerinden Bodrum'dan çekilmiş fotoğraflarını ekledi. Fi dizisinin ara vermesi akabinde soluğu Bodrum'da alan oyuncunun sevgilisi Kerem Bürsin kendisine bir de sürpriz yaptı. İstanbul'da olan annesini alıp gelen Bürsin, sevgilisini gzyaşlarına boğdu.

26 yaşına giren sevgilisi için Bodrum-Turgutreis’e demirli teknede sürpriz bir doğum günü partisi organize eden Kerem Bürsin, Sarıkaya’dan habersiz annesi Ümran Sarıkaya’yı İstanbul’dan Bodrum’a getirdi.

Güvertede güneşlenirken karşıdan gelen botta annesinin olduğunu fark eden Sarıkaya, sevinç çığlıklarıyla koyu inletti. Gözyaşları içinde uzun uzun annesine sarılan oyuncu, sevgilisini de dudaklarından öperek teşekkür etti.

FAHRİYE EVCEN BURAK ÖZÇİVİT DÜĞÜNÜNE DAMGASINI VURMUŞTU

Çalıkuşu' dizisinin setinde birbirlerine aşık olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit dün Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan törenle dünyaevine girdi.

Birçok ünlü ismin katıldığı yılın düğününden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Törene sevgilisi Kerem Bürsin ile gelen Serenay Sarıkaya, derin yırtmacıyla düğüne damga vurdu. Fi dizisinde Duru karakterini canlandıran 25 yaşındaki Sarıkaya ve oyuncu sevgilisi Bürsin, “Çok mutluyuz, ikisini de çok seviyoruz. Onlarla burada olabilmek çok güzel bir şey” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz