Sevimçok'u kalp ameliyatı değil akabi enfeksiyon öldürdü

İKİ ay önce kalp ameliyatı olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, enfeksiyon nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Sevimçok'u kalp ameliyatı değil akabi enfeksiyon öldürdü

Antalya'da 2 ay önce kalp kapakçığı ameliyatı olan AESOB Başkanı 51 yaşındaki Abdullah Sevimçok, bir süre önce tedavisinin devamı için Ankara'ya gitti. Tedavi sürecinde enfeksiyon kapan Sevimçok, durumunun ağırlaşması üzerine TOBB ETÜ Hastanesi yoğun bakım servisine alındı. Abdullah Sevimçok, tüm müdahaleye rağmen bugün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

CENAZE İKİNDİ VAKTİ

Abdullah Sevimçok'un cenazesi, yarın Muratpaşa Camii'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

SEVİMÇOK KİMDİR?

1965 yılında Antalya'da doğdu. Esnaf ve sanatkar teşkilatına 1992 yılında Pastacılar Odası Başkanı olarak adım attı. 1997 yılında, esnaf ve sanatkar arkadaşları ile birlikte, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni kurdu ve başkanlığa seçildi. 1999 yılında girdiği AESOB yönetiminde, istifa ettiği 2009 yılına kadar başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 1 Mayıs 2010 tarihinde yapılan genel kurulda, AESOB başkanlığına seçildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz