Show TV İçerde 39. final bölümü izle! Celal Sarp Mert üçlüsü çatışması öldü mü

İçerde final bölümü adeta nefes kesti. İçerde 38. bölüm yaşananlar da çok merak edildi. 2 sezondr sevilerek izlenilen İçerde final bölümü izleyemeyenler tarafından internet üzerinden merakla aranmaya başladı. Sezon başında bu sene yaz başında final yapacak denilen İçerde FİNAL YAPTI

Show TV İçerde 39. final bölümü izle! Celal Sarp Mert üçlüsü çatışması öldü mü

İçerde final bölümü adeta nefes kesti. İçerde 38. bölüm yaşananlar da çok merak edildi. 2 sezondr sevilerek izlenilen İçerde final bölümü izleyemeyenler tarafından internet üzerinden merakla aranmaya başladı. Sezon başında bu sene yaz başında final yapacak denilen İçerde dizisi, bilindiği üzere Pazartesi akşamlarının en sevilen dizisi halindeydi. Sevilen dizinin bu sezon başlayan Söz ile aynı akşam başlaması rekorları biraz azaltmışken, İçerde final de Celal Sarp  öldü mü sorusu herkes tarafından merak edildi. İntikam hırsı ile kavrulan Celal'in sarp ve mert'e ne gibi bir tuzak kurduğu da günlerdir merak edimekteydi.  İçerde 39. son bölümde final neler olduğu merak ediliyor. İşte İçerde final bölümü yaşananlar.

İÇERDE FİNAL YAPTI

Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

NELER YAŞANDI

Mert ve Sarp’ın Celal ile girdiği çatışma nefes kesti. Mert ve Sarp’ın çatışmada yaralandığı gözlemlendi. Celal hapse girdi ve orada akli dengesini kaybetti. Dizinin sonunda neler yaşandı? Sarp’a polislik mesleğindeki başarısından dolayı ise plaket verildi.

FİNAL GALASI YAPILDI

Show TV'de 2016 Eylül ayında ekrana gelmeye başlayan "İçerde" dizisi 39. bölümüyle final yaptı.

Dizinin final galası Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. "İçerde", Minik Kalpler yararına düzenlenen görkemli gecceyle prestijine yakışır bir şekilde ekranlara veda etti.

Günler öncesinden dizinin final galası için hazırlık yapan ekip, hep birlikte final bölümünü izledi. Galaya çok sayıda ünlü isim gelirken hayranları ekibi yalnız bırakmadı.

Dizinin galasından elde edilecek gelir, Tekirdağ MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak.

ARAPLAR ÜZÜLDÜ

Fragman hakkında Türklerden sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı ama en çok dikkat çeken ise dizinin Arap hayranları oldu.

İkinci fragman yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada dizi hakkında konuşmaya başlayan dizinin Arap hayranları daha çok dizi biteceği için üzüntülerini ifade ettiler ve veda mesajları yayınladılar.

İÇERDE KONUSU

İçerde dizisinde Polis Akademisi’nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp’ın en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz