Görüş Bildir

Sinan Akçıl Otilia'yı 2 km ötede bıraktı! Cansu Taşkın ile gecelere aktı! Sinan Akçıl kaç yaşında

Adını ülkenin en güzel bayanları ile birlikte olması sonrasında sıklıkla duyuran şarkıcı Sinan Akçıl'ın son görüntüleri herkesi hayretler içinde bıraktı.inan Akçıl, ünlü manken Cansu Taşkın ile oldukça samimi bir halde görüntülendi. İşte Sinan akçıl'ın iddialara göre ihanet dakikaları kaydedildi.

Sinan Akçıl Otilia'yı 2 km ötede bıraktı! Cansu Taşkın ile gecelere aktı! Sinan Akçıl kaç yaşında

Adını ülkenin en güzel bayanları ile birlikte olması sonrasında sıklıkla duyuran şarkıcı Sinan Akçıl'ın son görüntüleri herkesi hayretler içinde bıraktı. Hristiyan sevgilisi Otilia'ya geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıyması ile bir kere daha gündee düşen Sinan Akçıl, ünlü manken Cansu Taşkın ile oldukça samimi bir halde görüntülendi. Bodrum'da bir locada yan yana oturan ikilinin samimiyeti gözlerden kaçmadı. Otilia da aynı saatlerde sadece birkaç kilometre uzaklıktaki beach'te konserdeydi.

AÇIKLAMA YAPTI

Akçıl, "Sadece arkadaşlık yaptığın insanlarla beni samimiymiş gibi göstererek çeken ve günah alan magazin mantığını kınıyorum. Ülkemin dertleri bu kadar yoğunken, ben saçma sapan olaylarla 1 saniye bile anılmaktan utanıyorum. Yalan haberyapanlar da utanır inşallah." ifadelerini kullandı.

SSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Beyaz TV’de yayınlanan magazin programına konuk olan Sinan Akçıl, sunucu Ceren Akdağ'ın İnstagrampaylaşımına, kendisi hakkında övgü dolu ifadelerin yer aldığı bir yorum yazdı.

Ünlü şarkıcı, sahte hesaptan yapacağı bu yorumu yanlışlıkla resmi hesabından yapınca, sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Sinan Akçıl'ın sosyal medya hesabı üzerinden yine kendisini övdüğünü gören kullanıcılar, kısa sürede bu durumu tiye alan çok sayıda paylaşımda bulundu. (Posta)

SİNAN AKÇIL'DAN AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı, "kendi hesabından kendisi hakkında yorum yaptığı" şeklindeki haberler üzerine açıklamayı yaptı. Hesaplarının hacklendiğini belirten Akçıl, hesabını geri alıp şifrelerini değiştirdiğini vurguladı.

SON KONSERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bu yıl 7. kez düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nin 2. gün konukları Sinan Akçıl, Uğur Işılak ve güçlü sesiyle tanınan Funda Arar oldu. Sahnede samimi itiraflarda bulunan Sinan Akçıl, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin kahraman Türk halkı sayesinde sonuçsuz kaldığını belirterek, "Milletimizin kahramanlığı oldukça bayrağımıza da hiçbir şey olmaz, Türkiye Cumhuriyeti yıkılmaz" diye konuştu. Akçıl daha sonra elinde Türk bayrağı ile 'Bir Başkadır Benim Memleketim' şarkısını seslendirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINA KAVUŞTU

Hayranlarının çığlıkları ve tezahüratları arasında sahneye çıkan Akçıl, binlerce Ankaralının önünde en sevilen şarkılarını seslendirdi. "Yüzyılın Aşkı", "Şarttır" ve "Biri Bana Gelsin" eserlerini yorumlayan sanatçıya izleyenler de hep bir ağızdan eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programının ardından, Instagram hesabından kendini öven yorumlar yazarak sosyal medyada gündem olan ve daha sonra hesabının ele geçirildiği yönünde açıklamalar yapan Akçıl, gece boyunca elinden düşürmediği telefonuyla hesabından bol bol paylaşım yaptı.

SİNAN AKÇIL HAKKINDA

Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğdu. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın (d.1977) kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır.

Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. Popüler müziği kendine daha yakın buldu ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalışmalar yaptı.

Sinan Akçıl; şimdiye kadar başta İzel Çelikgöz, Ferhat Göçer, Enbe Orkestrası, Nilüfer, Candan Erçetin, Kibariye, Petek Dinçöz, Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçılar ile çalışmıştır. 2008 yılı sanatçının adeta kırılma noktası oldu ve adının yer aldığı albüm satışları oldukça iyi rakamlar elde etti. Şarkılarıyla her yaşa ve her kesime hitap eden Sinan Akçıl bestelerinin neredeyse tamamı hit şarkılar kategorisinde yer aldı. 2009 yılının Mayıs ayında Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldığı ve 4. Olduğu “Düm Tek Tek” şarkısının söz ve bestesinde Sinan Akçıl imzası vardır.

Ayrıca, pop şarkıcısı Hande Yener’in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı “Hande'ye Neler Oluyor?” albümümdeki söz ve müzikler ve yine Hande Yener’in 13 Eylül 2010'da çıkarmış olduğu “Hande'yle Yaz Bitmez” Albümündeki 10 Remix ve Uzaylı adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl'a aittir. Türkiye'de başarılı çalışmalara imza attığı sıralarda yurtdışında da adını duyuran Sinan Akçıl, Ortadoğu, Yunanistan ve Bulgaristan’daki önemli solistlerle çeşitli projelerde bulundu. Funda Arar’ın 12 Aralık 2013 tarihinde çıkardığı albümünde “Hafıza” adlı şarkının sözlerini yazdı ve bestesini yaptı. Sinan Akçıl, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Rezene çayı içmeden duramayan Sinan Akçıl, haftada 7 gün kardiyo yapıyor, gündüz uyuyup gece çalışıyor.

Sinan Akçıl, Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği ve 2014 yılında televizyonda yayınlanan X Factor ya da orijinal ismi ileThe X Factor, televizyon şarkı yarışmasında jürilik yapmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir