Görüş Bildir

Şırnak Silopi'de zırhlı polis aracı eve çarptı O sırada mışıl mışıl uyuyorlardı

Şırnak Silopi'de dehşet kaza. Zırhlı polis aracının bir evin duvarına çarpması sonrasında odada yatmakta olan 2 çocuk hayatını kaybetti.

Şırnak Silopi'de zırhlı polis aracı eve çarptı O sırada mışıl mışıl uyuyorlardı

Şırnak Silopi'de dün gece meydana gelen korkunç kaza da iki çocuk yaşamını yitirdi. Gece saat 23.50 sularında Şırnak Silopi'de bulunan odalarında uyuyan iki küçük çocuk, feci kaza da can verdi. Zırhlı polis aracı direksiyon hakimiyetini  kaybedlmesi akabinde evin duvarlarını yıkarak içeri girdi. O sırada odada uyuyan iki çocuğun üzerine duvar yıkılması sonrasında can verdiler. Hayatını kaybeden çocukların kimliklerine ulaşıldı.

Korkunç kaza Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi akabinde zırhlı polis aracı bir eve girdi. Kazanın vahamiyetine sabah saaterinde daha çok ulaşılırken, evin bir bölümünün duvarlarının çöktüğü öğrenildi.

ÖLEN ÇOCUKLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Zırhlı polis aracının bir eve çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybetti. Karşıyaka Mahallesi 715’inci Sokak’ta meydana gelen olayda  Mesut Yıldırım’a ait eve polis aracının çarptığı belirlendi. Kazada, panzerin çarptığı evin bölümü yıkılırken, odada uyuyan Muhammet (7) ve Furkan Yıldırım (6) adlı kardeşler hayatını kaybetti.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVKEDİLDİ

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Nöbetçi savcı da olay yerine gelip, incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri Silopi Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir