Şişli'de zabıta amirlerine hücum eden saldırganlar, seyyar satıcılarmış

İstanbul Şişli' de kaçak olarak çalışan seyyar satıcıları denetlemek üzere görevlendirilmiş 2 zabıtaya bıçaklı saldırı düzenlendi. Bıçaklı saldırı sonrasında yaralanan 2 zabıtanın faili meçhul saldırganlarının seyyar satıcılar olduğu belirlendi

Şişli'de zabıta amirlerine hücum eden saldırganlar, seyyar satıcılarmış

istanbul Şişli' de kaçak olarak çalışan seyyar satıcıları denetlemek üzere görevlendirilmiş 2 zabıtaya bıçaklı saldırı düzenlendi. Bıçaklı saldırı sonrasında yaralanan 2 zabıtanın faili meçhul saldırganlarının seyyar satıcılar olduğu belirlendi

İstanbul Şişli'de daha önce haklarında işlem yaptıkları seyyar satıcılar tarafından bıçaklandığı öne sürülen 2 zabıta yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mecidiyeköy metrobüs durağı çevresinde seyyar satıcılara yönelik denetim yapan zabıta Dinçer Orhanoğlu ve Uğur Hasanoğlu, bazı kişiler hakkında işlem yaptı.

Denetimlerin ardından mesailerini tamamlayarak evlerine gitmeye çalışan Orhanoğlu ve Hasanoğlu, üstgeçitte karşılaştıkları haklarında işlem yaptıkları iddia edilen bazı kişilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, iki zabıtayı bıçakla yaraladı.

Olayın ardından şüpheliler kaçarken, yaralanan zabıtalar, Zabıta Müdürlüğü'ne ait araçla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, zabıtaları bıçakla yaralayan kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yaralı zabıtaların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz