Görüş Bildir

Sivas'ta trafik kazası: Un yüklü TIR minibüse çarptı 2 yaralı!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde saat 19.30 sıralarında D-100 Karayolu sarıca köyü kavşağında Suşehri ilçe merkezine 5 kilometre mesafede trafik kazası yaşandı. TIR ile minibüsün çarpıştığı kazada yaralanan 2 kişinin uzun süre ambulans beklediği öğrenildi.

Sivas'ta trafik kazası: Un yüklü TIR minibüse çarptı 2 yaralı!


Amasya Suluova'dan Erzurum'a un götürmekte olan Zafer Bedir (38) yönetimindeki 25 DN 800 çekici- 25 NC 992 dorse plakalı TIR, Sivas'tan Suşehri ilçesine giden Duran Solmaz (59) yönetimindeki 34 BL 1858 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ile aracın arka kısmında oturan eşi Vesile Solmaz (56) yaralandı.

SAĞLIK EKİPLERİ UZUN SÜRE GELMEDİ

Kazanın duyulmasının ardından sağlık ekiplerinden yardım istendi. Ancak ilk ambulansın kazadan yaklaşık 40 dakika sonra olay yerine ulaştığı belirtildi. Sivas kent merkezinden hasta naklinden dönen ambulanstaki sağlık ekipleri önde sıkışan minibüs sürücüsü Zafer Bedir'i çıkardıktan sonra Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kalçasının ağrıdığını belirten ve minibüsün arka kısmında oturan Vesile Solmaz için ikinci bir ambulans beklendi. Minibüste beklerken 'Beni hacımın yanına götürün' diye seslenen Solmaz, gelen ikinci ambulansla eşinin de götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi