Son Dakika! Emre Belözoğlu karakola çağrıldı! İşte sıradaki isimler

Ülkeye kaçak yollarla lüks araba sokan çekenin çökeltilmesi akabinde Emre Belözoğlu'nun da ifade verdiği iddia ediliyor. Özellikle de futbol camiasında çok sayıda kişinin ifade vereceği dA söylenirken bu kişiler arasında Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen'in de olduğu söyleniyor.

Son Dakika! Emre Belözoğlu karakola çağrıldı! İşte sıradaki isimler

Ülkeye kaçak yollarla lüks araba sokan çekenin çökeltilmesi akabinde Emre Belözoğlu'nun da ifade verdiği iddia ediliyor. Özellikle de futbol camiasında çok sayıda kişinin ifade vereceği d söylenirken bu kişiler arasında Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen'in de olduğu söyleniyor.

Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlatılan operasyon genişletildi. Komutanlık yurda kaçak yollarla sokulan lüks araçları satın alan kişilerin tek tek ifadesine başvuruyor.

BELÖZOĞU İFADEYE ÇAĞRILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde ünlü futbolcu Emre Belözoğlu'nun ifadesinin alındığı öğrenildi. Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesine davet edilen Belözoğlu, öğlen saatlerinde geldiği Jandarma'da ifade veriyor.

İKİ ÜNLÜ İSİM DE İFADE VERECEK

İlerleyen saatlerde ise ünlü teknik direktör Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen'in de ifade vereceği belirtildi. Bu kişilerin yurda sokulan kaçak araçlardan temin ettikleri, sonradan elden çıkardıkları iddia edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sahte belge ve kaçak yollarla yurda lüks araç sokan bir çeteye yönelik operasyon düzenlemiş, operasyon kapsamında şüpheli olarak Fenerbahçeli Ozan Tufan gözaltına alınmıştı. Ünlü futbolcu ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz